Kiliçoglu Ailesinden Kisacik’a Ziyaret

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla verdigi resepsiyonda Karaman’i temsil eden Kiliçoglu ailesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret etti.

Kiliçoglu Ailesinden Kisacik’a Ziyaret
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve esi Emine Erdogan Hanimefendi, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü'nde hikayeleri, basarilari ve meslekleriyle dikkat çeken 250 kadini Bestepe Külliyesi'nde agirladi. Toplumun çesitli kesimlerinden önde gelen kadinlarin davet edildigi resepsiyonda Karaman’i Dilek Kiliçoglu ile dogustan bedensel engelli 11 yasindaki kizi Neslihan Kiliçoglu temsil etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde fizik tedavi için yüzme sporuna baslayan ve yüzme antrenörlerinin ilgisi sonucu Türkiye’de birçok basarili sonuca imza atan Neslihan Kiliçoglu en büyük hayallerinden birini daha gerçeklestirme sansini elde etti. Neslihan, annesinin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan resepsiyona davet edilmesinin sevincini yasadi. Cumhurbaskanligi Külliyesinde gerçeklestirilen Kadinlar Günü etkinliginin ardindan tekrar Karaman’a dönen Kiliçoglu ailesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette Dilek Kiliçoglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve degerli esleri Emine Erdogan Hanimefendinin davetlerinden dolayi onur duyduklarini belirtti.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Kisacik ise, "Neslihan ve annesinin böylesine özel bir programa davet edilmesi bizleri gerçek anlamda mutlu etti. Dilek Kiliçoglu’nun kizi Neslihan için yaptigi fedakarliklar Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve degerli esleri Emine Erdogan Hanimefendinin davetleri ile ödüllendirildi. Bizlerde müdürlük olarak basarili sporcumuzun her zaman yaninda olduk ve olmaya devam edecegiz" diye konustu.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284