Kimlik Paylasim Sistemiyle Nüfus Kayit Örnegi Istemek Sona Eriyor

Nüfus ve Vatandaslik Isleri Genel Müdürlügü tarafindan hayata geçirilen Kimlik Paylasim sistemi sayesinde artik Nüfus Müdürlüklerinden alinan nüfus kayit örnekleri de tarihe karisacak.

Kimlik Paylasim Sistemiyle Nüfus Kayit Örnegi Istemek Sona Eriyor

Kimlik Paylasim Sistemi bilgilendirme toplantisi Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirildi. Toplantiya Vali Murat Koca, Vali Yardimcisi Riza Gençoglu, Il Nüfus ve Vatandaslik Müdürü M. Metin Yalçin, belde belediye baskanlari, kamu kurum ve kurulus personelleri katildi.
Bilgilendirme toplantisinda, Il Nüfus ve Vatandaslik Müdürü M. Metin Yalçin Kimlik Paylasim Sistemi (KPS) hakkinda katilimcilara mevzuat ile yapilan çalismalar hakkinda bilgi verdi. Vali Murat Koca ise konuyla ilgili yaptigi açiklamasinda; "Özellikle ilimizde nüfus kayit örnegi ve yerlesim belgelerinin nüfus müdürlügünden istenmeden kamu kurum ve kuruluslarinda mevcut Kimlik Paylasim Sisteminden (KPS) alinabilecegini belirtti. Vali Koca ayrica sistemin saglikli ve kesintisiz olarak hizmet verebilmesi için mahalle ve köylerdeki numaralandirma levhalarinin en kisa sürede tamamlanmasi için talimat verdigini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284