Kimsesizlerin Bir Bardak Sütü Için Sut Egitimi

Karaman Devlet Hastanesi’nin ev sahipligini yaptigi Mevlana Kalkinma Ajansi tesvik programi kapsaminda düzenlenen Saglik Uygulama Tebligi egitimi son hiziyla devam ediyor.

 Kimsesizlerin Bir Bardak Sütü Için Sut Egitimi

Konuyla ilgili olarak Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterliginden yapilan açiklamada, “Ilimizde, saglik hizmeti sunumunun en üst seviyeye tasinmasi, birimlerimizin ihtiyaçlarinin belirlenmesi ve saglikta kalite standartlarinin maksimum düzeye çikarilmasi için düzenlenen egitim, 16 Ekim tarihinde baslamis olup, iki gün boyunca devam etmektedir. Egitmenlerimiz, saglik hizmeti sunumu karsiliginda Sosyal Güvenlik Kurumu’na gönderilen faturalar ve fiyatlandirma süreçleri ile ilgili sahada yaptiklari faydali uygulamalari pratige yansiyacak sekilde bizlerle paylasacaklardir. Haliç Üniversitesi Ögretim Görevlisi Bülend Ariduru ve ekibinin sunumlari ile baslayan egitime özellikle Genel Sekreterlik, Karaman Devlet Hastanesi, Ermenek Devlet Hastanesi ve ADSM idarecileri, fatura birimi çalisanlari ve poliklinikte hizmet veren veri giris personelleri katildi. Soru- cevap seklinde devam eden egitim, personellerimiz tarafindan çok begenildi ve yogun ilgi gördü. Karaman Ili Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi olarak; bizlere bagli olan saglik tesislerimizde her zaman kamu menfaati gözetilerek çalisip; “Kimsesizlerin Bir Bardak Sütü Için Sut Egitimi” diyerek, sadece ilimizde degil, çevremizdeki tüm sektörlerin paydaslarina, hiçbir ayrimcilik yapmadan saglik hizmeti sunumunu büyük bir ciddiyetle yapmaya devam edecegiz.

Katilan ve emegi geçen herkese; basta Mevlana Kalkinma Ajansi olmak üzere, ev sahipligimizi yapan Karaman Devlet Hastanesi Yöneticilerine tesekkür ederiz” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284