Kimyasal Maddeden Zehirlenen İki Kardeş Toprağa Verildi

Ankara'da çalıştıkları depoda sahur vakti kimyasal maddeden zehirlenerek hayatını kaybeden iki kardeş, memleketleri Karaman’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kimyasal Maddeden Zehirlenen İki Kardeş Toprağa Verildi
İki kardeş için cuma namazı sonrası Musalla Meydanı’nda cenaze namazı kılındı. Namaza, ilimiz Valisi Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Serim kardeşlerin yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan namazın ardından Celil Serim (35) ve Selim Mehmet Serim’in (33) Türk bayrağına sarılı tabutları omuzlarda cenaze aracına kondu. İki kardeşi cenazeleri daha sonra Hamidiye Mahallesi’nde bulunan şehir mezarlığında dualarla son yolculuklarına uğurlandı.
Olay, iki gün önce sahur vakti Ankara Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İvedik Mahallesi 1564 Cadde üzerinde bulunan bir kimyasal madde deposunda çalışan Celil Serim (35) ve Selim Mehmet Serim'i (33) sahur için telefonla arayan yakınları, iki kardeşe ulaşamayınca bulundukları depoya gitmeye karar verdi. Depoya giden yakınlar, iki kardeşin yerde hareketsiz şekilde yattıklarını gördü, ancak yoğun zehirli madde kokusu nedeniyle dışarı çıkmak zorunda kaldı. Bunun üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yoğun kimyasal madde kokusu nedeniyle içeri giremedi. İtfaiye erlerinin gelmesi üzerine, ekipler özel kıyafetler ve oksijen tüpü yardımıyla içeri girdi. Özel kıyafetli yetkililer tarafından sedyeyle ambulansa taşınan kardeşler, sağlık ekiplerinin bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kardeşlerin ölüm haberini alan yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 16:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yıldıray Kuruçay
Yıldıray Kuruçay - 8 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.Tüm sevdiklerine sabır ve metanet diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner284