Kınalı Kuzular Çanakkale’ye Uğurlandı

Türkiye İzcilik Federasyonu faaliyet programı kapsamında Karaman’dan 45 izci ‘Çanakkale Milli Bilinç Kampı’na götürüldü.

Kınalı Kuzular Çanakkale’ye Uğurlandı

İzcilik Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan Çanakkale Milli Bilinç Kampı 81 ilden gelen izcilerin katılımlarıyla 22-26 Nisan 2017 tarihlerinde Çanakkale ilinde gerçekleşecek. 

Eceabat – Kocadere köyü yakını, kışla mevkiinde yapılacak olan Çanakkale Milli Bilinç Kampı ve 57. Alay yürüyüşüne Karaman’ı temsilen 45 izci ve lider katılacak.

Gerçekleşecek olan Milli Bilinç Kampına katılacak olan Karamanlı izcileri Çanakkale’ye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü O. Selçuk Akbaş ve çok sayıda izci yakını uğurladı.

Çanakkale'ye akın eden ve dedelerinin yolunda giden izcilerle gurur duyduklarını belirten Kısacık,” Çanakkale’ye gittiğinizde o manevi atmosferi doya doya yaşayacaksınız. Orada şehitlikleri, Çimenlik Kalesini, Deniz Müzesi ve Nusret Mayın Gemisini ziyaret edeceksiniz. Ziyaretleriniz esnasında bizlere de bol bol dua edin. İnşallah sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla sağ salim bir şekilde oradaki görevinizi yerine getirip sizleri tekrar burada karşılarız” diye konuştu.

Konuşmanın ardından marşlar eşliğinde hareket eden izciler aileleri ile vedalaşarak Çanakkale'ye uğurlandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284