Kinali Kuzular Dualarla Ugurlandi

Karaman Gençlik, Spor ve Izcilik Kulübü izcileri, Çanakkale`ye ugurlandi.

Kinali Kuzular Dualarla Ugurlandi

Türkiye Izcilik Federasyonu tarafindan düzenlenecek olan "Dedecigim Ben Geldim Çanakkale Milli Bilinç" kampina katilacak olan 45 izci, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü arkasinda düzenlenen törenle Çanakkale'ye ugurlandi.
22-26 Nisan tarihleri arasinda düzenlenecek olan kampa katilacak olan izciler, 25 Nisan'da 57. Alayin yürüyerek, Conkbayirina savasa gittigi 18. kilometrelik yolu yürüyerek, kampi noktalayacak.
Karaman izcilik il temsilcisi F.Nilgün Kusçu, Çanakkale'de Türkiye Izcilik Federasyonu tarafindan düzenlenecek olan "Dedecigim Ben Geldim Çanakkale Milli Bilinç" kampina katilacaklarini söyledi.
Çanakkale'deki faaliyete 45 izciyle katilacaklarini ifade eden Kusçu, "Kampimiz 5 gün sürecek. 25 Nisan'da saat 04.00'da kalkip, 57. Alayin bir çorba ve kizarmis ekmek yiyerek Conkbayirina dogru harekete geçtikleri güzergahi izcilerimiz ile birlikte Sabah namazinda kalkip, yürüyecegiz" dedi.
Tören, Dedecigim Ben Geldim Çanakkale Milli Bilinç" kampina katilacak 45 izcinin ellerine kina yakilmasinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284