Kira Yüzünden Ev Arkadaslarini Döverek Öldürdüler

Karaman’da 3 kisi, ev kirasi yüzünden tartistigi ev arkadaslarindan 2`sini döverek ölüme terk etti. Sahislardan biri öldü, digeri de ölmek üzereyken san eseri bulunup hastaneye kaldirildi.

Kira Yüzünden Ev Arkadaslarini Döverek Öldürdüler

Olay, önceki gün aksam saatlerinde Alisahane Mahallesi 164 nolu sokakta bulunan 4 katli apartmanin 2. katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ayni evde birlikte kaldiklari ögrenilen Osman Develi (40), Yasar Ceylan (25) ile D.U. (24), M.S. (28) ve M.P. (49) is çikisi merkeze bagli Kilbasan beldesi yakinlarinda alkol aldi. Iddiaya göre, alkol alan sahislar bir süre sonra ev kirasi yüzünden bir birleriyle tartismaya basladi. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine D.U., M.S ve M.P sopa ve yumruklarla Osman Develi ile Yasar Ceylan’i öldüresiye dövüp bayiltti. 3 arkadas daha sonra dövdükleri 2 arkadasini sabaha karsi kaldiklari eve getirerek ölüme terk etti. Olay aradan yaklasik 24 saat sonra dün gece saatlerinde ortaya çikti. Süphelilerden D.U.’nun ablasi eve gelerek dövülen sahislari kanlar içerisinde odada yatar vaziyette görünce hemen saglik ve polis ekiplerine haber verdi. Saglik ekipleri 2 arkadastan Develi'nin öldügünü belirlerken, agir yarali olan Ceylan'i ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldirarak tedavi altina alinmasini sagladi.
KATILLER EVE GELINCE YAKALANDI
Polis ekipleri ve Cumhuriyet savcisi evde inceleme yapti. Yapilan incelemenin ardindan Develi'nin Cesedi otopsi yapilmak üzere devlet hastanesi morguna kaldirildi. Develi'nin en erken 12 saat önce öldügü belirlendi. Öteyandan polis ekipleri cinayet zanlilarinin 3 ev arkadasi oldugunu belirleyerek süphelileri aramaya basladi. Bu sirada polis ekipleri, süphelilerin eve gelebilecegine düsünerek tedbir aldi. 3 süpheli arkadaslarini ölüme terk ettikleri eve gelince polis ekipleri tarafindan kiskivrak yakalandi. Yakalanan süphelilerin cinayeti itiraf ettigi ögrenildi.
Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284