Kirtasiye Fiyatlari Makul Seviyede

Karaman’da faaliyet gösteren kirtasiye esnafi ögrenci ve vatandaslarimizin ihtayaçlarini karsilayacak kitap ve kirtasiye malzemelerini isyerlerinde bulundurmaya büyük özen gösteriyorlar. Müsteri memnuniyetini ön planda tutan kirtasiyeci esnafi, barkot ile fiyatlandirma ve barkot okuma sistemine geçtikleri için ürün alis fiyatlari ve giderleri üzerine çok az bir kar koyarak satis fiyatini belirliyor.

Kirtasiye Fiyatlari Makul Seviyede

Böylece müsterilere kaliteli ürünü makul fiyatta sunmayi düsünüyor. Ancak bazi tüketiciler, müsteriler çok israrci olarak aldiklari ürünün neredeyse yarisini teklif ediyor. Alis fiyati üzerine cüzi bir kar konarak satilan ürünlerden indirim talep edilmesi esnafimizi sikintiya sokmakta ve zor durumda birakiyor.
Kirtasiyecilikle ugrasan esnaflar yaptiklari açiklamada “Bir markete girdiginiz zaman alis-verisinizi yapiyorsunuz, barkotlu ürünler cihazdan geçiyor, borcunuz… Su kadar dedikleri zaman, tesekkür ederiz diyerek ödeme yapiyoruz. Dogru olan da budur zaten. Artik tek fiyat uygulamalari tüm magazalarda ve alis veris yerlerinde baslamistir. Bu nedenle tüketicilerin kirtasiye malzemelerini de alirken lütfet pazarlik yapmasinlar. Biz zaten onlari düsünerek çok az bir farkla satis yapiyoruz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284