Kızılay Haftası Farklı Etkinliklerle Kutlanıyor

Vali Fahri Meral, Kızılay Haftası nedeniyle Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde düzenlenen Hilal-i Ahmer Resim Sergisi açılışı ve kan bağışı etkinliğine katıldı.

Kızılay Haftası Farklı Etkinliklerle Kutlanıyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında gerçekleştirilen etkinliklere; Vali Fahri Meral, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül,  Türk Kızılay Derneği Karaman Şubesi Başkanı Adem Küçükyarma, Başkan Yardımcısı Mustafa Habacı ve yönetim kurulu üyeleri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu ve davetliler katıldı.

29 Ekim 2018 - 4 Kasım 2018 arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, Karaman Türk Kızılay Şubesi tarafından hazırlanan Hilal-i Ahmer Resim Sergisi açılışı, Vali Meral ve beraberindeki heyet tarafından kurdelenin kesilmesiyle gerçekleştirildi. Daha sonra açılış, serginin gezilip resimlerin incelenmesiyle devam etti.

Vali Meral, program içerisinde kan bağışına katılan vatandaşlar ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu öğrencileriyle bir süre sohbet etti ve sonrasında toplu fotoğraf çektirdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284