Kizilay Kiz Ögrenci Evinin Açilisi Görkemli Oldu

Kizilay Karaman Subesi tarafindan yaptirilan 220 yatakli Kizilay Kiz Ögrenci Evi, düzenlenen törenle hizmete açildi.

Kizilay Kiz Ögrenci Evinin Açilisi Görkemli Oldu
Açilis törenine, Karaman Valisi Süleyman Kahraman, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, CHP Istanbul Milletvekili Aykut Erdogan, Kizilay Genel Baskan Yardimcisi Hayati Çetin, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Kizilay Karaman Subesi Baskani Ali Ünlüer ile daire müdürleri, siyasi partilerin il baskanlari, sivil toplum kuruluslarinin baskanlari ve davetliler katildi. Açilis töreni saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi. Açilista konusan Kizilay Karaman Subesi Baskani Ali Ünlüer, Kizilay Kiz Ögrenci Evinin 15 ay gibi bir sürede tamamlandigini belirterek,”Insaatin yapim asamasinda parasal sikintilar yasadik. Ancak bagisçilar sayesinde bu sikintilari kisa sürede astik. Ben buradan bu sikintilarin asilmasinda emegi geçen basta Valimiz Süleyman Kahraman olmak üzere Belediye Baskanimiz Kamil Ugurlu’ya ve isadamlarimiz ile hayirseverlere sonsuz tesekkür diliyorum dedi.
Kizilay Genel Baskan Yardimcisi Hayati Çetin’de, Türk Kizilay’i Türkiye’de oldugu gibi yurt disinda da en iyi sekilde hizmet vermektedir. Türk Kizilay’i sayesinde Somali’de çocuk ölümleri yok denecek kadar azalmistir. Sizin bagislariniz bizim namusumuzdur dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ile CHP Istanbul Milletvekili Aykut Erdogan’da yaptiklari konusmada yurtlarin önemine deginerek bu tür yurtlarin artmasi gerektigini söylediler. 
Son olarak konusan Vali Süleyman Kahraman’da, Kizilay Dernegi Karaman Subesi’nin katkilariyla yapilan bu kiz ögrenci evi insanimizin huzur ve refahinin artmasina büyük katki saglayacaktir. Bu eser birlikte hareket etmenin, yardimlasmanin abidesidir. Ve bu güzel insanimizin nasil bir kalp tasidiginin eseridir. Az ya da çok bu binada katkisi olan herkesi tebrik ediyor ve tesekkür ediyorum dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan Kizilay Kiz Ögrenci Evinin yapiminda emegi geçenlere Kizilay Karaman Subesi tarafindan birer tesekkür plaketi verildi.
Okunan duanin ardindan Karaman Kizilay Kiz Ögrenci Evi, protokol üyeleri tarafindan hizmete açildi. Açilisin ardindan protokol üyeleri topluca yurdu gezdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284