Kizilay Yönetimi’nden Belediye Meclis Üyelerine Kahvalti

Ilimizde faaliyetlerini sürdüren Kizilay Subesi, Kan Merkezi ve yeni bir yurt binasi yapimi için Belediyeden istenen arsanin konumunu görüsmek üzere Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Mecliste grubu bulunan meclis üyeleriyle Grand Otel’de düzenlenen sabah kahvaltisinda bir araya geldiler.

Kizilay Yönetimi’nden Belediye Meclis Üyelerine Kahvalti

Kahvalti sonunda söz alan Kizilay Sube Baskani Ali Ünlüer, “Karaman Belediyesinden istedigimiz arsa 30 Mart seçimlerinden önce tarafimiza tahsis olarak verildi. Genel Merkezimizce yapilan arsa tahsisinin uygun olmadigini mutlaka ya satis, yada devir usulü ile Kizilay’a verilmesi için meclisten yeni bir karar alinmasi istendi. Bizde konuyu sayin Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan’a ilettik. Konunun hassasiyeti üzerine siz degerli Belediye Meclis üyeleriyle böylesine güzel bir toplantida bir araya gelerek izah etmek istedik. Arsa biran önce bize teslim edilirse önümüzdeki yaz döneminde büyük mesafeler alacagiz. Yani acelemiz var. Karaman’a kazandirdigimiz 220 ögrencilik yurt binamiz buna bir örnektir. Sagolsunlar Karaman halki bize güven duyup bu abideyi kazandirdik. Yenilerini ilave etmek için siz degerli meclis üyelerinden yardim bekliyoruz. Öyle saniyorum ki Meclis gündemine gelecek olan bu güzel ve olumlu iste sizlerinde katkisi olsun” dedi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’da, “Kizilay’a sayin Basbakanimiz ve Bakanimiz çok büyük önem veriyor. Biz bu sehrin kalkinip gelismesinde, sehir kimligini kazanmasinda marka degeri tasimasi için arkadaslarimizla birlikte bu yola çiktik. Bu sehri Basbakanimizin kurmus oldugu hedefler dogrultusunda 2023-2071 vizyonunun oturacagi alt yapilari gerçeklestirmeyi hedefliyoruz. Biz suna inaniyoruz seçim sürecinde de seçimlerden sonrada söyledim bu bir takim isi dedik. Gerek belediyesi, gerek sivil toplum örgütleri gerekse Valilik tüm alanlar sehrin gelismesi, kalkinmasi ve bir üst noktaya gelmesi için canla basla mücadele ediyorlar. Çalisma arkadaslarimin da bu konuda hassasiyetleri vardir. Her zaman hep birlikte bu sehri farkli bir noktaya nasil tasirizin mücadelesini veriyorlar. Biz sehrimize bir kimlik ve durus kazandirilmaliyiz. Çünkü biz kendi degerlerimize sahip çikarsak, bu sehir daha basarili noktaya gelir. Biz o kadar güçlü bir kentiz ki bu gücün farkina henüz varamadik. Bu sehrin gelismesi için devlet ve sivil toplum örgütlerinin bir arada bulusacaklari ortak akla ihtiyaç var. Bu talebinizi meclis toplantimizda gündeme getirecegiz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284