KMÜ Beden Egitimi Ve Spor Yüksekokulundan Anlamli Proje

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜBESYO) “Uluslararasi Çocuk ve Ergenlerde Obezite ve Spor Kongresi” düzenliyor.

 KMÜ Beden Egitimi Ve Spor Yüksekokulundan Anlamli Proje

Obeziteyle Mücadelede Sporun Önemi, Antiobezite Ilaçlarinin Gelecegi, Çocuklarda ve Gençlerde Obezitenin Sosyal ve Psikolojik Yönü, Obezitenin Yol Açtigi Hastaliklar ve Tedavilerinde Spor Uygulamalari, Erken Çocuklukta Beslenme Egitimi, Okullarda Spor Uygulamalari ve Okul Sonrasi Programlarda Sporun Önemi gibi farkli konularda bildirilerin kabul edilecegi kongrede son bildiri gönderim tarihi ise 06 Haziran.

Konu ile ilgili açiklama yapan Kongre Baskani Yrd. Doç. Dr. H. Tolga Esen, kongreyle kendi alanlarinda birikimli ve taninmis ulusal ve uluslar arasi akademisyenlerin deneyimlerinden yararlanma imkâni bulacaklarini dile getirerek, “Kongremizin ülkemizdeki obezite farkindaliginin artmasina vesile olmasini diliyoruz. Ayrica kongrede degisen yasam ve beslenme kosullari ile birlikte toplumsal hastalik haline gelen obezite ile mücadele yöntemleri ve olusum nedenlerindeki güncel bilgi ve becerilerin kazanilmasini amaçliyoruz.” dedi. Yrd. Doç. Dr. Esen, yogun bir bilimsel programin yani sira sosyal açidan da güzel bir programla kolay unutulamayacak bir kongre gerçeklestirmeyi planladiklarini söyledi.
Uluslararasi Çocuk ve Ergenlerde Obezite ve Spor Kongresi 08-11 Ekim 2015 tarihlerinde Istanbul Green Park Otel’de gerçeklestirilecek. Kongreye iliskin ayrintili bilgiye www.ceok2015.org adresinden ulasilabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284