KMÜ'de Mezun Öğrenci Buluşması

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından 'Mezun Öğrenci Buluşması' düzenlendi.

KMÜ'de Mezun Öğrenci Buluşması

Yönlendiriciliğini Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Alper Yusuf Köroğlu'nun yaptığı programa KMÜ mezun öğrencileri Hülya Kızıldağ, Aylin Uysal ve Büşra Mutlu'nun yanı sıra üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldız öğrencilere tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi: "Sağlık Hizmetleri MYO bünyesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Çocuk Gelişimi Programı, 12 yıl önce açılan en tecrübeli programımız. Sizlere tavsiyem kitap okuyarak kendinizi geliştirin. Pes etmeden yolunuza devam edin. Hepinize hayatınızda başarılar diliyorum."

Açılış konuşmasının ardından söz alan mezun öğrenciler sırasıyla kendilerini tanıtarak, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sürecinde yaşanan zorluklar ve elde ettikleri başarılar, mezuniyet sonrası yaşadıkları tecrübeler ve gelecek döneme ilişkin planlamaları üzerine paylaşımda bulundular.

Mezun öğrenciler ayrıca Çocuk Gelişim Bölümünde bir başarı yakalamanın yolunun bu işi sevmekten geçtiğini vurgulayarak, "Bizler KMÜ Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Programında bizlere eğitim veren hocalarımız sayesinde çok iyi bir temel attık ve kendimizi bu konuda çok şanslı görüyoruz. Tüm hocalarımıza emekleri için şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandılar.

Öğr. Gör. Dr. Alper Yusuf Köroğlu ise, "Asıl meziyet siz değerli öğrencilerimizdeydi. Bizler emek veren, öğrenmek isteyen ve bu işi yapmak isteyen öğrencilerimiz için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Unutmayın ki bu sizlerin başarısıydı."

Program katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284