KMÜ, Kalite Yönetim Sistemine Adım Atıyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğinde üniversite bünyesinde Kalite Yönetim Sistemi eğitim programı başladı.

KMÜ, Kalite Yönetim Sistemine Adım Atıyor

KMÜ Çalıştay Salonunda, TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi alınmasına yönelik düzenlenen eğitim programına üniversitenin çeşitli akademik ve idari birimlerinden toplam 36 kişi katılıyor.

"Temel Eğitim, Dokümantasyon Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi" olmak üzere üç aşamadan oluşan ve TSE uzmanları tarafından 08-12 Ocak 2018 tarihleri arasında verilecek olan eğitim programının ardından üniversitede Kalite Yönetim Sistemi uygulanmaya başlanacak.

Yükseköğretim Kalite Güvencesi'ni Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde tesis etmek amacıyla böyle bir eğitim programı düzenlediklerini belirten KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, "Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemini hayata geçirerek kurumsallaşmayı sağlam temeller üzerine inşa etmeyi hedefliyoruz. TSE ile işbirliği içerisinde düzenlediğimiz eğitim programının KMÜ ailesi için azami düzeyde fayda sağlamasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284