KMÜ Mezuniyet Töreninde Sürpriz Evlilik Teklifi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni sürpriz bir evlilik teklifine sahne oldu.

KMÜ Mezuniyet Töreninde Sürpriz Evlilik Teklifi

Mehmet Yarımoğlu ismindeki genç aşık, mezuniyetini kutlamak için salonda bulunan Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Hazel Beydilli isimli genç kıza yaklaşık iki bin kişinin izlediği törende diz çökerek evlilik teklifinde bulundu.

Sahnede yapılan anonsla birlikte şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemeyen Hazel Beydilli, mezuniyet sevincini iki farklı heyecanla birleştirerek unutamayacağı bir gün yaşadı. Beydilli’nin ‘evet’ yanıtının ardından alkışların hiç dinmediği salondaki coşku yerini mutluluğa bıraktı.

Küçük Bir Sürpriz İle Büyük Bir Adım

Sürpriz evlilik teklifinin ardından açıklama yapan genç çift mutluluğunu dile getirdi. Mehmet Yarımoğlu, “Çok sevdiğim nişanlım Hazel’in bu mutlu ve anlamlı gününde küçük de olsa bir sürpriz yapmak istedim. Bu küçük sürprizle belki hayatımızın en büyük adımını atmış olduk. Bize bu imkânı bize sunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Hazel Beydilli ise nişanlısının kendisini çok şaşırttığını ve bu şekilde bir evlilik teklifi beklemediğini dile getirerek mutluluklarını paylaşan herkese teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284