KMÜ Ögrencileri Inovasyon Haftasi Etkinliklerine Katildi

Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) tarafindan düzenlenen Türkiye Inovasyon Haftasi Anadolu Bulusmalari’nin ikincisi Adana’da gerçeklestirildi.

KMÜ Ögrencileri Inovasyon Haftasi Etkinliklerine Katildi

Adana Sanayi Odasi ve Akdeniz Ihracatçi Birliklerinin yani sira çok sayida kurumun destek verdigi Türkiye Inovasyon Haftasi’na Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, KMÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi ögrencileri de katildi.
Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci, Finlandiya Ankara Büyükelçisi Nina Vaskunlahti, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Hüseyin Sözlü, Adana Sanayi Odasi Baskani Zeki Kivanç, Sabanci Holding Yönetim Kurulu Baskani Güler Sabanci ve pekçok önemli konusmacinin katilimiyla gerçeklesen Türkiye Inovasyon Haftasi Anadolu Bulusmalari’nda Türkiye’nin çesitli üniversitelerinden çok sayida ögrenci de yer aldi.
Etkinlik kapsaminda birçok yerli ve yabanci konusmaci inovasyon, egitim, teknoloji, üniversite ve sanayi isbirligi konularinda tecrübelerini paylasarak ögrencilerin merak ettikleri sorulara cevap verdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284