KMÜ Ögrencileri Inovasyon Haftasina Katildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ögrencileri Arzu Güven, Büsra Günoglu, Elif Yayla, Erdi Dogay, Erhan Demircioglu, Ilyas Kiliç ve Muhittin Ünal Türkiye Ihracatçilar Meclisinin (TIM) dört yildir düzenledigi Inovasyon Haftasi etkinliklerine katildilar.

KMÜ Ögrencileri Inovasyon Haftasina Katildi

Istanbul Kongre Merkezi’nde Ekonomi Bakanligi ile Türkiye’nin önde gelen firmalarinin katkilariyla düzenlenen programda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Ekonomi Bakani Mustafa Elitas, Gençlik ve Spor Bakani Akif Çagatay Kiliç ve Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Topbas da yer aldi.
“Inovasyon anlayisini genç beyinlere asilamak”
Bu yilki slogani ‘Sinirsiz Inovasyon, Sinirsiz Potansiyel’ olarak belirlenen Inovasyon Haftasi etkinliklerinde konusan TIM Baskani Mehmet Büyükeksi, inovasyon anlayisini genç beyinlere asilamak için ögrencileri etkinligin merkezine koyacaklarini söyleyerek “InovaTIM adini verdigimiz ekibimizle birlikte su ana kadar 51 ilde 110 üniversitedeki 25 bin ögrenciden basvuru aldik. Bu hedefimizi 81 ile çikarmak istiyoruz.” dedi.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini temsilen programa katilan InovaTIM üyesi ögrenciler program boyunca Türk is dünyasinin önde gelen isimlerinin yani sira uluslararasi alanda önemli çalismalara imza atmis inovasyon gruplariyla bulusurken bu alanda basarili isimlerin tecrübelerinden yararlanma imkâni buldular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284