KMÜ Öğrencilerinden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu, ‘Kardeş Üniversite Programı’ kapsamında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini (MAKÜ) ziyaret etti.

KMÜ Öğrencilerinden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine Ziyaret

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın makamında başlayan ziyaret söyleşi ile devam etti. Rektör Korkmaz söyleşide; “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin düzenlemiş olduğu ziyaret bizi fazlasıyla memnun etti. Bizleri ‘Kardeş Üniversite’ olarak gördükleri ve bu adla yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrenci etkinlikleri ile devam eden ziyarette ilk olarak ‘Adsız Kahramanlar’ isimli oratoryo gösterisi sahnelendi. Etkinlik, mangala turnuvası, halk oyunları ve jimnastik gösterilerinin ardından bayanlar futbol maçı ile devam etti. Daha sonra MAKÜ İstiklal Yerleşkesini gezen öğrenciler üniversite hakkında bilgi edindiler.

Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Murat Tekin, düzenlenen gezinin her iki üniversitenin öğrencileri açısından da faydalı olduğunu belirterek, “Sosyal, kültürel, fiziksel ve zihinsel aktiviteler doğrultusunda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencileri arasındaki kardeşlik bağını yapılandırmak ve güçlendirmek amacıyla böyle bir gezi programı düzenledik. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Akgül olmak üzere bu geziyi düzenlememizde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284