KMÜ PTTO Ve KOSGEB, Kobileri Ziyaret Etti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (PTTO) ile KOSGEB Karaman Müdürlügü, `Avrupa KOBI Haftasi` etkinlikleri kapsaminda KOBI’lere (Küçük ve Orta Büyüklükteki Isletmelere) ziyarette bulundu.

KMÜ PTTO Ve KOSGEB, Kobileri Ziyaret Etti

“Avrupa KOBI Haftasi”
Avrupa Birligi’nin KOSGEB Ulusal Kamu Koordinasyonunca 29 Eylül ve 4 Ekim tarihleri arasinda düzenlenen Avrupa KOBI Haftasi nedeniyle KMÜ PTTO ve KOSGEB, isletme ziyaretlerine basladi.
Program kapsaminda KMÜ Gida Mühendisligi dördüncü sinif ve Gida Teknolojileri ikinci sinif ögrencileri; Karaman KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavsan, KOBI Uzmani Erhan Atici, KMÜ Mühendislik Fakültesi Gida Mühendisligi Bölümü Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yalçin Coskuner, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cafer Akyürek ve KMÜ PTTO çalisanlari esliginde Fidan Süt ve Süt Ürünleri isletmesini gezerek ürünler hakkinda bilgi aldi.
Fidan Süt Isletme Müdürü Ergün Yilmaz ve Gida Mühendisi Yakup Sengül, sütün isletmeye geldigi andan itibaren geçtigi asamalar hakkinda ziyaretçilere bilgi verdi. KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavsan’in isletme sahiplerine plaket sunmasiyla birlikte ziyaret sona erdi.
Avrupa KOBI Haftasi etkinlikleri kapsaminda gerçeklestirilecek olan KOBI ziyaretleri 4 Ekim’e kadar sürecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284