KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen Basin Bayramini Kutladi

Basinda sansürün kaldirilmasinin 104. yili olan 24 Temmuz 2012 Gazeteciler ve Basin Bayrami dolayisiyla Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen bir kutlama mesaji yayinladi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen Basin Bayramini Kutladi
Rektör Gökmen, yayinladigi mesajinda demokratik ve seffaf bir toplum yasami için, bilinçli ve tarafsiz basinin olmasinin önemini vurguladi.
Karaman basininin yerel ve bölgesel haberlerin aktarilmasinda basarili çalismalar yaptiklarini belirten Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, su açiklamalari yapti:
"Toplumumuzun saglikli haber alabilmesi ve olaylara farkli açilardan bakabilmesi için basin temsilcilerimizin tarafsiz ifade hürriyetinin olmasi sarttir. Her türlü fikrin özgürce tartisilmasi ve basin temsilcilerimizin her durumu kamuoyuna tarafsiz aktarmasi konusunda önemli ilerlemeler olmustur. Basin temsilcileri mesleklerinin geregini yerine getirmek için fedakârca görev yapmaktadirlar. Dogru haber verme, tarafsizlik, özel hayata saygi gibi temel prensipler konusunda duyarli çok sayida basin temsilcimizin bulunmasi, bölgemiz ve ülkemiz adina sevindiricidir.  Basin temsilcilerimizin evrensel etik degerler kapsaminda çalismalarina devam edeceklerine inaniyor, degerli basin çalisanlarinin Gazeteciler ve Basin Bayramini kutluyor, görevlerini yaparken hayatlarini kaybeden basin çalisanlarini rahmetle aniyor, tüm basin çalisanlarina sevgi ve selamlarimi iletiyorum."
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284