KMÜ Senatosu Ermenek'te Toplandı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Senatosu bugün Ermenek ilçesinde toplandı.

KMÜ Senatosu Ermenek'te Toplandı

KMÜ Ermenek Meslek Yüksekokulunda biraraya gelen Senato Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül başkanlığında gündem maddelerini görüştü.

Üniversitenin Ermenek yerleşkesinde aynı gün temeli atılacak olan Uysal-Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun açılma teklifinin de ele alındığı Senato Toplantısı, Rektör Akgül'ün açılış konuşmasıyla başladı.

Senato'ya başkanlık eden Rektör Akgül, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçelerdeki meslek yüksekokullarımızı ayrı bir hassasiyetle ele aldık. Buralardaki ihtiyaç ve sorunları tespit ederek anında çözüm yolları üretmeye çalıştık. İlçelerimizdeki meslek yüksekokullarının akademik ve fiziki gelişimi öncelikli konularımız arasında yer aldı." dedi.

Rektör Akgül, konuşmasının devamında; "Bugün ilçemizde iki sevinçli olaya şahitlik edeceğiz. Bunlardan birisi Hayırsever İşadamımız Hasan Kalan Beyefendi tarafından yaptırılacak olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun temelinin atılması, diğeri ise 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenimiz. Az sonra temelini atacağımız yeni meslek yüksekokulumuzun şimdiden üniversitemize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor; bugün mezun olacak öğrencilerimize de mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum." dedi.

Toplantı, gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284