KMÜ Sporda Basaridan Basariya Kosuyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Üniversitelerarasi Türkiye Sampiyonalarinda tekvando, güres ve hokey branslarinda büyük basarilara imza atti.

KMÜ Sporda Basaridan Basariya Kosuyor

Tekvando Bayanlar Takimi Türkiye Sampiyonu Oldu
5-7 Nisan 2013 tarihleri arasinda Bartin Üniversitesinin ev sahipliginde gerçeklestirilen “Üniversitelerarasi Tekvando Türkiye Sampiyonasi”nda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Bayan Takimi Türkiye Sampiyonu oldu.
84 üniversitenin katildigi sampiyonada bireysel derecelerde Ayse Hilal Ülkü, Nur Tatar ve Furkan Asena Aydin altin madalya alarak takim sampiyonlugunu taçlandirdilar.
Erkek takimi ise Türkiye ikinciligi elde etti. Bireysel derecelerde Celal Keles ve Muhammed Emin Kocaman altin madalya, Oguz Duran Gümüs ve Ali Dikbas bronz madalya kazandi.
Güres Takimi Türkiye Üçüncüsü
3-7 Nisan 2013 tarihleri arasinda Kahramanmaras Sütçü Imam Üniversitesinde gerçeklestirilen ve 65 üniversitenin mücadele ettigi “Üniversitelerarasi Güres Türkiye Sampiyonasi”nda KMÜ takimi üçüncü oldu.
Bireysel derecelerde Serdar Böke Türkiye Sampiyonu olarak altin madalya kazanirken Abdi Zurnaci, Mikail Keser, Enes Bandirma ve Kürsat Kiraz bronz madalya elde ettiler.
Hokey Takimi Türkiye Üçüncüsü
4-7 Nisan 2013 tarihleri arasinda Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliginde gerçeklestirilen “Üniversitelerarasi Hokey Türkiye Sampiyonasi”nda KMÜ üçüncülük elde etti.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen: “Sporcularimizin Basarilari Bizi Gururlandirmistir”
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen KMÜ’nün sporda kazandigi basarilara iliskin yaptigi açiklamada Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu’nun tüm ögretim elemanlari ve ögrencilerini tebrik etti. Rektör Gökmen “Üniversitemiz adina yarisan sporcularimizin gerek bireysel gerekse takim bazinda elde ettikleri basarilar hepimizi gururlandirmistir.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284