KMÜ’de 2014 Yilinda 40 Farkli Kurs Ve Egitim Düzenlendi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) 2014 yili içerisinde pek çok egitim programi ve kurs düzenlendi. Egitim ve kurslardan KMÜ personeli ve ögrencilerin yani sira Karaman halki da yararlandi.

 KMÜ’de 2014 Yilinda 40 Farkli Kurs Ve Egitim Düzenlendi

KMÜSEM’den 9 Kurs ve 3 Egitim Programi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezinin (KMÜSEM) düzenledigi kurslar 2014 yilinda da yogun ilgi gördü. KMÜSEM bünyesinde 2014’te 9 kurs ve 3 egitim programi düzenlendi. Bu kurs ve egitimlere toplamda 4 bin 200 kisi katilim gösterdi.
KMÜSEM’in 2014 yilinda düzenledigi kurs ve egitim programlari sunlar oldu: “2. ve 3. Aile Danismanligi Kursu, 2. Isaret Dili Kursu, Esma-ül Hüsna ve Reiki Kursu, Ingilizce Kursu, Fransizca Kursu, DGS Sayisal Hazirlik Kursu, On Parmak F Klavye Zabit Kâtipligi Sinavina Hazirlik Kursu, BESYO Özel Yetenek Sinavina Hazirlik Kursu, ISO 9001-2008 Iç Denetçi ve Toplam Kalite Egitimi, Yarinin Liderleri Egitimi, Diksiyon ve Ikna Teknikleri Egitimi.”
KMÜPTTO’dan 7 Egitim Programi, 3 Bilgilendirme Toplantisi
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (KMÜPTTO) 2014 yilinda 7 egitim programi, 3 bilgilendirme toplantisi düzenledi. KMÜ PTTO tarafindan düzenlenen egitim programlarina 500’ye yakin kisi katilirken bilgilendirme toplantilarina da 230’un üzerinde personel katildi.
KMÜ PTTO bünyesinde 2014 yilinda düzenlenen etkinliklerin basliklari sunlar: “Mühendislik ve Fen Bilimlerinde Tübitak Projesi Hazirlama Egitimi, Sosyal Bilimler Alaninda Proje Hazirlama Egitimi, MEVKA Projesi Hazirlama ve Proje Döngüsü Egitimi, KMÜ Girisim-TÜBITAK 1512 Is Plani Hazirlama Egitimi, Kamu Tesvikleri Egitim Programi, Uygulamali Girisimcilik Egitimi, Karaman Ili Sanayicilerine Yönelik Kamu Destek ve Tesvik Programlari Egitimi, TKDK Destekleme Programlari Bilgilendirme Toplantisi, Üniversite Teknoloji ve Patent Paneli, Fikri Sinai Mülkiyet ve Inovasyon Paneli.”
Personele 150 Saatlik Hizmet Içi Egitim
KMÜ Hizmet Içi Egitim Hakkindaki Usuller Ve Esaslar kapsaminda 2014 yilinda üniversitedeki idari personele 150 saatlik hizmet içi egitim programi düzenlendi.
KMÜ Personel Dairesi tarafindan yil içinde 18 farkli tarihte düzenlenen egitimlerde personel mevzuati ve otomasyon programi, ofis programlari, Elektronik Belge Yönetim Sistemi, 5018 Sayili Mali Kontrol Kanunu, Harcama Yönetim Sistemi, Ihale Kanunu, Tasinir Mal Yönetmeligi, Disiplin Yönetmeligi, ögretim elemani alim islemleri, ögretim üyesi yetistirme programina iliskin usul ve esaslar, kanuni izin mevzuati gibi farkli konularda bilgi verildi.
Bu kurs ve egitimlerin yani sira KMÜ’de Strateji Gelistirme Dairesi, Idari ve Mali Isler Dairesi, Erasmus ve Farabi Koordinatörlükleri ile ögrenci topluluklari da çesitli alanlarda bilgilendirme toplantilari ve egitim programlari düzenlediler. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284