KMÜ’de Agaç Dikimi Yapildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Yunus Emre Yerleskesinde Rektörlük Konutu ve çevresine agaçlandirma yapildi. Agaç dikim törenine Karaman Valisi Murat Koca, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Konya Orman Bölge Müdürü Necati Aliç, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Karatas, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Münir Oktay, Karaman Orman Isletme Müdürü Ismail Çelik ile çok sayida akademik ve idari personel katildi.

KMÜ’de Agaç Dikimi Yapildi

350 Agaç, 1500 Fidan Dikildi
Vali Murat Koca ve Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’in de bizzat agaç diktigi törende 350 tane nitelikli ve boylu agaç ile çesitli türlerden 1500 fidan toprakla bulusturuldu. Daha önce yapilan fidan ve agaç dikimleriyle birlikte Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Yunus Emre Yerleskesindeki agaç sayisi 3750’ye ulasti.
Konu hakkinda açiklamada bulunan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, üniversitenin fiziki altyapisinin yani sira agaçlandirilmasi ve çevre düzenlemesinin de önemli oldugunu söyleyerek yerleskenin daha güzel bir görünüme kavusmasina katki veren tüm kisi ve kurumlara tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284