KMÜ’de Atletizm Yarismasi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafindan ‘Selim Sirri Tarcan’i Anma ve Spor Senlikleri’ kapsaminda atletizm yarismasi düzenlendi.

KMÜ’de Atletizm Yarismasi
Doç. Dr. Murat Tekin ve Ögr. Gör. Sinan Dinç’in sorumlulugunda düzenlenen atletizm yarismasinda 80 erkek, 46 kiz ögrenci ter döktü. Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi ile Spor Yöneticiligi Bölümü ögrencilerinden olusan 126 kisilik grup Yunus Emre Yerleskesinde yaklasik iki kilometrelik mesafe kat etti.
Selim Sirri Tarcan’i Anma ve Spor Senlikleri çerçevesinde gerçeklestirilen kosuda erkekler kategorisinde birinciligi Mustafa Göksel elde ederken, Zafer Yavuzarslan ikinci, Ali Yavuz ise üçüncü oldu. Kizlar kategorisinde ise Samime Koç birincilik ipini gögüslerken, Esra Orhun ikinci, Müserref Uyar da üçüncü sirada yer aldi.
Dereceye giren ögrencilere madalyalarinin verilmesinin ardindan açiklama yapan Doç. Dr. Murat Tekin ve Ögr. Gör. Sinan Dinç, beden egitiminin mesalesi Selim Sirri Tarcan’i anmak için düzenledikleri bu önemli etkinlige katilimin kendilerini mutlu ettigini belirterek, “Amacimiz burada sporu ve sporcuyu insanlara tanitabilmek ve olimpizm duygusunu ögrencilerimize aktarabilmekti. Ayni zamanda ögrencilerimizin fiziksel kazanimlarini artirmayi, buna bagli olarak sosyal ve duyussal gelisimlerine katki saglamayi hedefledik. Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz.” dediler.
Dereceye giren ögrenciler ise düzenlenen etkinlikten dolayi son derece memnun kaldiklarini ifade ederek bu tip etkinliklerin ögrencilerin kendilerini denemeleri ve gelistirmeleri açisindan önemli oldugunu belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284