KMÜ’de Kasim Ayi Ikinci Hafta Etkinlikleri Basliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde kasim ayi ikinci hafta etkinlikleri belli oldu. Bes günde alti farkli etkinligin gerçeklestirilecegi üniversitede etkinliklerin konu basliklari ise söyle: “Hizmet Içi Egitim, Organ Bagisi Konferansi, 3. ÜNIKOP Spor Oyunlari Senlikleri (Hentbol Müsabakalari), Uluslararasi Isbirligi Günleri, Sinan Yagmur Imza ve Söylesi Günü, Asure Ikrami.”

KMÜ’de Kasim Ayi Ikinci Hafta Etkinlikleri Basliyor

Pazartesi Günü Iki Etkinlik
Haftanin ilk etkinligi KMÜ Strateji Daire Baskanligi tarafindan idari personele yönelik düzenlenen hizmet içi egitim olacak. Kamu Harcama ve Muhasebe Bilisim Sistemi (KBS) ile Harcama Yönetim Sistemi (HYS) konularinin ele alinacagi hizmet içi egitim pazartesi ve sali olmak üzere iki gün sürecek ve SKS 3 Nolu Konferans Salonunda saat 08.45’te baslayacak.
Ayni günkü diger etkinlik ise Saglik Kültür ve Etik Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen Organ Bagisi Konferansi olacak. 3-9 Kasim Organ Bagisi Haftasi etkinlikleri kapsaminda düzenlenen konferansa KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Opr. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoglu, Opr. Dr. Onur Saydam, Uzm. Dr. Tayfun Et ve Organ Bagisi Gönüllüsü Ercan Çaliskan konusmaci olarak katilacak ve etkinlik SKS 1 Nolu Konferans Salonunda saat 14’te baslayacak.
3. ÜNIKOP Spor Oyunlari Senlikleri (Hentbol Müsabakalari)
KOP Bölgesi Üniversiteler Birligi (ÜNIKOP) tarafindan üçüncüsü düzenlenecek olan spor oyunlarinin hentbol ayagina bu yil Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ev sahipligi yapacak. 10-11 Kasim tarihlerinde KMÜ BESYO Spor Salonunda gerçeklestirilecek müsabakalarin açilisi 10 Kasim Sali günü saat 10’da yapilacak.
Çarsamba Günü Iki Etkinlik
KMÜ PTTO ve Konya Teknokent ortakliginda Uluslararasi Isbirligi Günleri’nin 9’uncusu düzenlenecek. HORIZON 2020 ve COST konularinin ele alinacagi toplantida Selçuk TTO Uzman Yardimcisi Nilgün Özdemir bilgilendirme yapacak. Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçeklestirilecek etkinlik saat 13:30’da baslayacak.
Günün diger etkinligi ise Sinema ve Tiyatro Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen ‘Sinan Yagmur Imza ve Söylesi Günü’ olacak. SKS 1 Nolu Konferans Salonunda gerçeklestirilecek etkinligin baslama saati 14:00.
Sinan Yagmur Kimdir: 1965 yilinda Kapadokya ikliminde gözlerini açti. Gördügü rüya hayatinin miladi oldu. Sehr-i Sevda adini verdigi rüyasindaki sehre gitmeliydi. Gönlünü açmak için senelerdir Konya’da yasiyor. Çeyrek asirdir tasavvuf kokusu solumaya çalisiyor ask fisiltili kitaplarda...
Yayinlanmis eserleri: Tennure ve Ates: Hz. Mevlâna, Her Anne Bir Melektir, Bilmezsiniz Ama Babalar da Aglar, Cennetin Gülü Hz. Muhammed, En Sevgili Hz. Muhammed, Mesneviden Hikâyeler, Mesnevi Güldestesi, Mevlâna’dan Hikmetler, Mesneviden Inciler, Ögretmence Sevebilmek Insani, Minik Kalplere Dini Hikâyeler, Dede Korkut Hikâyeleri, Karagöz Ve Hacivat, Arkadasim Hayvanlar, Tarihimi Çok Seviyorum, Askin Gözyaslari 1: Tebrizli Sems, Askin Gözyaslari 2: Hz. Mevlâna, Askin Gözyaslari 3: Kimya Hatun, Askin Meali: Yusuf Ile Züleyha, Kerbela Ask’a Belâ: Hz. Hüseyin, Askin Gözyaslari 4: HAMUS, Askin Gözyaslari 5: Yunus Emre.
Kampüsün Asuresi Bizden
Haftanin son etkinligi 12 Kasim Persembe günü Sems Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen asure dagitimi olacak. Yemekhane önünde gerçeklestirilecek asure ikraminin baslama saati ise 12:00.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284