KMÜ`de Ögrenci Topluluklari Bahar Sölenine Hazirlaniyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi 5. bahar sölenine hazirlaniyor.

KMÜ`de Ögrenci Topluluklari Bahar Sölenine Hazirlaniyor

21 ve 22 Mayis tarihleri arasinda yapilacak olan KMÜ 5. bahar söleni etkinliklerinin genel planinin yapilmasi amaciyla, ögrenci topluluklarinin temsilcilerinin katildigi bilgilendirme toplantisi yapildi.
Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskani Mustafa Avci baskanliginda Rektörlük binasinda yapilan toplantiya 23 ögrenci toplulugunun temsilcilerinin çogunlugu katildi. Toplantida, bahar söleninde ögrencilerin katilimiyla sürdürülecek etkinliklerde temel prensiplerin neler oldugu konusunda genel bilgiler verildi.
Ögrenci topluluklarinin temsilcileri, bahar söleninde yapmayi planladiklari etkinlikler hakkinda önbilgi vererek, diger topluluk temsilcileriyle görüs alis-verisinde bulundular. Ayni zamanda konferans, sergi, tiyatro, müzik yarismasi gibi sosyal ve kültürel etkinliklerin zengin içerikli hazirlanmasi ve tüm ögrencilerin aktif katiliminin saglanmasi konusunda hassasiyet gösterilecegi de vurgulandi.
25 Nisan 2012 tarihinde ögrenci topluluklarinin temsilcileri tekrar bir araya gelecek ve sölende yapilacak etkinliklerin ayrintilari paylasilacak.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284