KMÜ’de On Parmak F Klavye Kursu Açiliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) yeni bir kursa daha ev sahipligi yapiyor. Sürekli Egitim Merkezi (KMÜSEM) tarafindan düzenlenen ‘On Parmak F Klavye ve Zabit Kâtipligi Sinavlarina Hazirlik Kursu’ kayitlari 12 Aralik Cuma günü sona erecek.

KMÜ’de On Parmak F Klavye Kursu Açiliyor

Üç Farkli Yerde Egitim Verilecek
Tüm ögrencilerin ve zabit kâtipligi sinavlarina hazirlanan herkesin katilabilecegi on parmak F Klavye ve zabit kâtipligi egitimleri KMÜ Yunus Emre Yerleskesinde, Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulunda ve istenildigi takdirde Karaman merkezinde de verilecek. Kursun egitmenligini KMÜ Ögretim Görevlileri Fatih Delen ve Serif Durmus yapacak.
Ilk Kurs 8 Aralik Pazartesi Günü Basliyor
Ilk grup derslerinin 8 Aralik Pazartesi günü baslayacagi kursta standart Türk klavyesinin tanimi ve özellikleri, temel sira, üst ve alt sira tuslarinin tanitilmasi ve tuslarin ögretimi yapilacak.
Dogru oturus, durus, vurus tekniklerinin de anlatilacagi kursta dikkat yogunlastirma, yanlislari azaltma ve süreli sürat artirma çalismalarinin yani sira yabanci dilde metin parçalarinin yazilmasi gibi uygulamalara yer verilecek.
Son Basvuru Tarihi 12 Aralik Cuma
‘On Parmak F Klavye ve Zabit Kâtipligi Sinavlarina Hazirlik Kursu’ basvurulari 12 Aralik Cuma günü mesai saati bitimine kadar sürecek. 120 saatlik sürecek egitimin ardindan katilimcilara sertifika verilecek.
Kursa katilmak isteyen adaylarin //sem.kmu.edu.tr/ adresi üzerinden online kayit yaptirmalari gerekiyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284