KMÜ’de Spor Bilimleri Ögrenci Kongresi Basliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu tarafindan 7. Ulusal Spor Bilimleri Ögrenci Kongresi düzenlenecek. 15-17 Mayis tarihlerinde gerçeklesecek kongre programi boyunca çesitli paneller, sergiler ve poster sunumlari yapilacak.

KMÜ’de Spor Bilimleri Ögrenci Kongresi Basliyor

27 oturum, 109 sözel sunum, 105 poster sunumu
Kongre tarihleri süresince spor bilimlerinin alti anabilim dalinda toplam 27 oturum ve 109 sözel sunum, 105 poster sunumu, üç panel ve üç sergi ile spor bilimlerine dair pek çok konuda etkinlikler gerçeklestirilecek.
7. Ulusal Spor Bilimleri Ögrenci Kongresi’nin 15 Mayis’ta yapilacak olan açilis töreni, Saglik Kültür ve Spor Dairesi Selim Sirri Tarcan Gala Salonunda saat 10’da baslayacak. Açilis töreninin ardindan ‘Spor Bilimlerinde Kariyer Yolculuklari’ ve ‘Spor Bilimlerindeki Genç Kariyer Yolculari’ konulu paneller düzenlenecek. Genç arastirmacilar tarafindan üniversite konferans salonlarinda sözlü sunumlar ve poster sunumlar yapilacak. Ilk gün ayni zamanda ‘Olimpiyat Oyunlari Sokagi ve Geçmisin Ayak Izleri’ konulu sergiler de ziyaret edilebilecek.
Kongrenin ikinci günü olan 16 Mayis’ta ‘Degerler Sokagi ve Geçmisin Ayak Izleri’ sergisinin ziyarete açilmasinin ardindan saat 13.20’de ‘Herkes Için Spor’ konulu panel düzenlenecek ve sözlü sunumlar ile poster sunumlari devam edecek.
16 Mayis’ta gerçeklestirilecek kapanis ve ödül töreninden sonra kongrenin üçüncü ve son günü olan 17 Mayis’ta ise Karaman ile özdeslesmis mekânlardan olusan tarihi yerlere rehber esliginde gezi düzenlenecek ve gerçeklestirilen sosyal aktivitelerin ardindan 7. Ulusal Spor Bilimleri Ögrenci Kongresi sona erecek.
7. Ulusal Spor Bilimleri Ögrenci Kongresi programina //ogrencikongresi.kmu.edu.tr/ adresinden ulasilabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284