KMÜ’de Ücretsiz Kariyer Planlama Egitimleri

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi (KMÜSEM) ile Sürekli Egitim ve Kalite Dernegi (SÜREKDER) isbirligiyle iki günlük kariyer egitimi düzenlenecek.

 KMÜ’de Ücretsiz Kariyer Planlama Egitimleri

Ilk günkü egitimin konu basligi “Bugünün Gençleri, Yarinin Liderleri” olurken ikinci gün “ISO 9001-2008 Iç Denetçi ve Toplam Kalite Egitimi” verilecek.

Ögrencilerin Kariyer Planlamalarina Destek Egitimi
Üniversite ögrencilerinin kariyer planlarina destek vermek amaciyla düzenlenecek egitimler KMÜ Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi 2 No’lu salonda Doç. Dr. Ali Ilseven, Bas Denetçi Serife Kalkan ve Bas Denetçi Abdullah Kurt tarafindan verilecek.
Bugünün Gençleri, Yarinin Liderleri
‘Bugünün Gençleri, Yarinin Liderleri Egitim Projesi’, Türkiye’deki üniversite ögrencilerinin enerjilerini kullanarak üniversite yillarinda bütün yetkinliklere sahip birer yetiskin adayi olmalarini hedefliyor. Programa katilacak olan ögrencilere zaman yönetimi, yasam koçlugu, liderlik egitimi ve innovasyon gibi konular aktarilacak. Bugünün Gençleri, Yarinin Liderleri Programi 30 Ekim Persembe günü saat 10’da baslayacak.
ISO 9001-2008 Iç Denetçi ve Toplam Kalite Egitimi
Diger bir egitim programi ise kalite standartlarini yakalamak amaciyla gündeme gelen ISO 9001-2008 Iç Denetçi ve Toplam Kalite Egitimi. Bu programa katilan ögrencilere ise kalite yönetim sistemi, is sagligi ve güvenligi, çevre, gida güvenligi sistemleri ve iç tetkikçi konularinda bilgilendirme yapilacak. Iç Denetçi ve Toplam Kalite Egitimleri 31 Ekim Cuma günü saat 10’da baslayacak.
Egitimler Ücretsiz Olacak
30 Ekim Persembe ve 31 Ekim Cuma günleri 10.00-17.00 saatleri arasinda ücretsiz olarak düzenlenecek egitimlere ilgilenen herkes katilabilecek ve katilimcilara gün sonunda katilim belgesi verilecek. Ayrica katilimcilara 75 saatlik interaktif egitim CD’lerinden üç adet hediye edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284