KMÜ’de Yeni Egitim Ögretim Dönemi Basladi

Yeni Ögrencilerin Dilinden Karaman Ve Üniversite

KMÜ’de Yeni Egitim Ögretim Dönemi Basladi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) 2015-2016 yili egitim-ögretim dönemi basladi. Kurban Bayrami tatili sonrasi memleketlerinden ayrilarak Karaman’a gelen ögrenciler yeni egitim sezonuna hizli bir giris yaptilar.
Yeni bir sehre ve yeni bir hayata adim atan ögrenciler heyecanli olduklarini dile getirerek, üniversite ve Karaman’a dair izlenimlerini anlatti. Ögrenciler Karaman’in sade, güzel ve ulasimi kolay bir sehir oldugunu ayrica üniversiteyi de beklediklerinden daha iyi bulduklarini dile getirdiler. Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin yeni bir üniversite olmasina ragmen imkânlarinin ve yerleskesinin gayet iyi oldugunu söyleyen ögrenciler üniversiteyi yenilikçi ve gelisime açik bulduklarini belirttiler.
“Ülkeme ve üniversiteme yeni gururlar yasatmak istiyorum”
Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Egitimi Ögretmenligini kazanarak Konya Ilgin’dan Karaman’a gelen milli sporcu Tugçe Demis de sinavlarin adil bir sekilde yapilmasindan dolayi KMÜ’yü tercih ettigini dile getirerek, “Diger üniversiteleri de kazanmis olmama ragmen burayi tercih ettim. Çünkü katilacak oldugum turnuvalarda bana daha çok destek olacaklarini düsündüm.” dedi.
Tugçe Demis, bu güne kadar karate bransinda pek çok sampiyonluk yasadigini ve 20’den fazla altin madalya kazandigini söyleyerek, “Bes yasindan bu yana karate ile ilgileniyorum. Elde etmis oldugum basarilarimi artik yeni üniversitemde devam ettirmek, ülkeme ve üniversiteme yeni gururlar yasatmak istiyorum. Kasim ayinda Endonezya’da Dünya Ümit Genç ve 21 yas alti sampiyonasina katilacagim. Umarim burada da elimden gelenin en iyisini yapip yeni bir basariya daha imza atarim.” seklinde konustu.
Ögrenciler son olarak yeni egitim-ögretim döneminin güzel geçmesi için temennide bulundular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284