KMÜ’den Anlamli Kermes

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) tarafindan gerçeklestirilen etkinlikle ihtiyaç sahibi çocuklar yararina kermes düzenlendi.

KMÜ’den Anlamli Kermes

KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi sergi alaninda düzenlenen kermes açilisina Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Mehmet Karatas ve Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Münir Oktay, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ibrahim Yilmaz, Karaman Sevgi Evleri temsilcileri, akademik ve idari personel ile çok sayida yardimsever katildi.
“Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük”
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ibrahim Yilmaz, ‘kendileri küçük, yürekleri büyük’ çocuklar yararina gerçeklestirilen kermes ile ihtiyaç sahibi çocuklara ulasmaya çalistiklarini belirterek, “Bu kermes çocuklarimiza maddi anlamda çok fazla bir katki saglamasa da manevi anlamda onlarin yanlarinda oldugumuzun bir göstergesidir. Bu bakimdan bu tür programlarla çocuklarimizin hatirlanmasi ve onlarin kendilerini degerli hissetmeleri bizim için önemlidir.” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284