KOBI Ve Girisimcilik Ödülleri`ne Basvurular Basladi

Türkiye’de KOBI’ler ile girisimcilerin gelistirilmesi ve tesvik edilmesine katkida bulunmayi amaçlayan ‘’KOSGEB KOBI VE GIRISIMCILIK ÖDÜLLERI’’ ne basvurular 15 Haziran 2015 tarihi itibariyle basladi.

KOBI Ve Girisimcilik Ödülleri`ne Basvurular Basladi

2012 yilindan itibaren geleneksel olarak her yil düzenlenen ve bu yil dördüncüsü düzenlenecek olan ‘’KOSGEB KOBI ve Girisimcilik Ödülleri’’ kapsaminda; “Yilin Basarili KOBI Büyük Ödülü”, “Yilin Basarili KOBI Ödülleri” ve “Yilin Basarili Girisimci Ödülleri” ana kategorilerinde, her bir ödül için bes isletme olmak üzere, toplam 45 KOBI ve girisimci finalist olarak belirlenecek ve bu finalistlerden 9’una ödül verilecek. Bu ödüllerin yani sira, KOBI ve girisimcilik konularinda katki saglayan bir kisi/kurum/kurulusa da Jüri Özel Ödülü takdim edilecek.
KOSGEB KOBI ve Girisimcilik Ödülleri;
a) Yilin Basarili KOBI Büyük Ödülü
b) Yilin Basarili KOBI Ödülleri
* Inovatif KOBI Ödülü
* Isbirligi Güçbirligi Yapan KOBI Ödülü
* Ihracatçi KOBI Ödülü
* Çevre Dostu KOBI Ödülü
c) Yilin Basarili Girisimci Ödülleri
* Genç Girisimci Ödülü
* Kadin Girisimci Ödülü
* Küresel Dogan Girisimci Ödülü
* Inovatif Girisimci Ödülü kategorilerinde verilecek.
‘’KOSGEB KOBI ve Girisimcilik Ödülleri’’ne; yeni bir isyeri açarak, ailesine, topluma ve ülke ekonomisine fayda saglayan genç ve kadin girisimciler, inovatif bir is fikri ile isini kuran inovatif girisimciler, kurulur kurulmaz veya kurulduktan kisa bir süre sonra yurtdisi pazarlarda faaliyette bulunmaya baslayan küresel dogan girisimciler ile basarili, ihracatçi ve isbirligi-güçbirligi yapan tüm KOBI’ler basvuruda bulunabilecek.
KOSGEB KOBI ve Girisimcilik Ödülleri kapsaminda, basvuruda bulunacak isletmelerin KOSGEB Veri Tabaninda kayitli ve güncel KOBI Beyannamesinin onayli olmasi gerekiyor.
BASVURU IÇIN SON TARIH 16 AGUSTOS 2015
’KOSGEB KOBI ve Girisimcilik Ödülleri’’ne basvurular, www.kobivegirisimcilikodulleri.gov.tr
web sayfasi üzerinden online olarak yapilacaktir. Sistem tarafindan yapilacak ön degerlendirme neticesinde belli bir puani geçen isletmelerimizden basvuru evraklari istenecektir. Ödül almaya hak kazanan isletmelere, bir yil boyunca "KOSGEB Yilin Basarili Isletmesi Logosu"nu kullanma hakki saglanacak.
Detayli bilgiye www.kobivegirisimcilikodulleri.gov.tr web sayfasindan erisilebilmektedir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284