Kocatürk, Seçim Çalışmalarına Memleketi Ayrancı’da Devam Etti

Temayül yoklaması öncesi son ziyareti memleketi Ayrancı'ya yapan Kocatürk Teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Kocatürk, Seçim Çalışmalarına Memleketi Ayrancı’da Devam Etti

Yoğun katılımın dikkat çektiği toplantıya AK Parti Ayrancı İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Aksu ve yönetimi ile Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kocatürk'e aday adaylığı yarışında başarılar dileyen teşkilat mensupları "Bölgemizden bir milletvekili çıkması bizi onurlandırır" yorumları yaptı.

ÇOCUKLUĞUMDAKİ AYRANCI AYNEN DURUYOR

Toplantıda teşkilat mensuplarına hitap eden AK Parti Aday Adayı Adem Kocatürk, "Çocukluğumdaki Ayrancı'nın neredeyse aynen durduğunu söyleyebilirim. Ayrancı bölgemizin daha etkin siyaset yapabilmesi ve hizmetlerden daha fazla faydalanması için siyasi ve ekonomik çalışmalar yapılması gerekiyor. Ben yakınen biliyorum ki özellikle tarımda örneğin Ayrancı kayısısı, kirazı nitelik bakımından oldukça üst düzeydedir. Fakat bu ürünlerin doğru kanallarla pazarlanması, ihracatı gerekiyor. Bunların da yanında Ayrancı hikayesi olan bir şehirdir. Kültürel altyapısı olan bir şehirdir. Bunların ön plana getirilmesi gerekiyor" dedi.

24 HAZİRANIN ETKİLERİ BÜYÜK OLACAK

Kocatürk ayrıca: "24 Haziran seçimlerinin etkileri Türkiye için büyük olacaktır. Yeni sistemde koalisyona fırsat olmayacak, Cumhurbaşkanı kendi kuracağı ekibiyle ülkeyi 5 yıl yönetecek. Milletimizin oyunu kullanırken her zamankinden daha fazla düşünmesi gerekiyor. Cumhurbaşkanına ülke yönetme yetkisi verirken, onu Meclis'te yalnız bırakmak da olmaz. Meclis cumhurbaşkanıyla ne kadar uyum içinde çalışırsa Türkiye o kadar kazanır."dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284