Kombassan’dan Bayir-Bucak Türkmenlerine Gida Yardimi

Kombassan Vakfi, Bayir-Bucak Türkmenleri’ne bir TIR dolusu gida malzemeleri gönderdi.

Kombassan’dan Bayir-Bucak Türkmenlerine Gida Yardimi

Kombassan’in Karaman’in Kazim Karabekir ilçesinde bulunan Golda Fabrikasi’nda hazirlanan yardim TIR’i Kizilay yetkililerinin de hazir bulundugu bir törenle ugurlandi. Yardim TIR’inin ugurlanmasi törenine, Kombassan Vakfi Yetkilisi Alpaslan Yesilkaya, Golda Genel Müdürü Fatih Dogan, Ilahiyat Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bayyigit ile fabrika müdürleri ve çalisanlari katildi.
Burada Kombassan Vakfi adina bir konusma yapan Alpaslan Yesilkaya, “Kombassan olarak daha önce Marmara ve Van depremlerinden, Somali, Pakistan, Filistin ve Myammar’a kadar birçok bölgeye yardim elimizi uzatmaya çalistik. Bugün de Suriye’de saldirilarin hedefi halinde olan Türkmen kardeslerimizin yarasini bir nebze olsun sarmak amaciyla Kombassan Vakfi olarak gida yardiminda bulunuyoruz. Bu tür yardimlar toplum nezdinde giderek artmakta ve dualarimizin da destegi ile Insallah güzel günler Türkmen kardeslerimizi beklemektedir. Kombassan Vakfi olarak dogal felaketler ve insanlik draminin yasandigi birçok bölgeye imkanlar ölçüsünde ulastik. Imkanlarimiz elverdigi ölçüde de yardimlarimiza devam edecegiz. Degerlerimizi korumak ve gelistirmek amaciyla sadece ticari degil, toplumsal projelerle de sorumluluk almaya devam edecegiz” dedi.
Konusmanin ardindan un, makarna, bulgur ve bisküviden olusan bir TIR dolusu gida malzemesi Kizilay’in Gaziantep Subesi'ne teslim edilmek üzere fabrikadan ugurlandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284