KON-ER’In Kampanyasinda 60 Bin Lira Bagis Toplandi

Konya Ermenekliler Kültür Sanat ve Sosyal Dayanisma Dernegi tarafindan hafta sonunda yapilan yemekli toplantida Ermenek’te yasanan maden faciasinda hayatini kaybeden madencilerin aileleri için baslatilan yardim kampanyasi çerçevesinde banka hesabina yatirilanlarla birlikte 60 bin liralik bagis toplandigi açiklandi.

 KON-ER’In Kampanyasinda 60 Bin Lira Bagis Toplandi

Konuyla ilgili olarak Konya Ermenekliler Kültür Sanat ve Sosyal Dayanisma Dernegi Baskani Halit Bardakçi yaptigi açiklamada, “Konya Ermenekliler Kültür Sanat ve Sosyal Dayanisma Dernegi’nin öncülügünde Ermenek Taseli Kültür dernekleri Güneyyurt, Basyayla, Sariveliler, Katranli, Tepebasi, Kazanci ve Görmeli Kültür kuruluslarinin katilimi ile “Ermenek kömür ocagi faciasinda kaybettigimiz insanlarin yakinlari yararina” 15 Kasim 2014 aksami Konya Atiker Delux toplanti tesislerinde yemekli bir toplanti düzenlemis bulunmaktayiz. Yaptigimiz toplantiya Basta Konya Valisi Sayin Muammer Erol beyefendi olmak üzere Karaman Belediye Baskan Yardimcimiz, Ermenek, Sariveliler, Basyayla belediye baskanlarimiz ve Kaymakamlarimiz, yöremiz kültür ve dayanisma dernekleri yöneticisi ve mensuplari ile yerel basinimizla beraber bini askin degerli hemserilerimiz katilmistir” dedi.

Gece Kon-Er Yönetim Kurulu Baskani Halit Bardakçi’nin açilis konusmasindan sonra Hemserimiz Mehmet Emin Tekpinar tarafindan, Kur-an’i Kerim okundu ve devaminda Selçuklu Müftüsü hemserimiz Ali Okuyan tarafindan dua edildi. Günün önemi hakkinda il Müftüsü Prof.Dr. Ali Akpinar’in konusmasinin ardindan ilahi grubunun ilahilerinden sonra yemege geçildi.
Yemekte açilan yardim kampanyasinda banka hesabina yatirilanlarla beraber yaklasik 60 bin lira bagis toplandigi ve kampanyanin 25 Kasim Sali gününe kadar devam edecegi açiklandi.
Bardakçi, “Toplantinin salon ve yemek masraflarini Ermenekli genç isadamlarimiz, Sayin Hakki Polat (Torun Hakki Polat), Sayin Saim Akpinar ve Sayin Murat Kalan karsilamislardir. Ayrica tüm getirisi Ermenek’e bagislanacak olan Konyaspor ve TED Koleji Basketbol maçi içinde hemserilerimiz maça yönlendirilerek kampanyaya ayrica katki saglamislardir. Bunun yaninda Konya’da hizmet veren Özel Diltas Lisesi ögrenci ve yöneticilerinin düzenledigi kermes gelirleri ortalama 5–6 bin lira civarindaki bir gelirde kampanyaya idareciler tarafindan aktarilacaktir. Bastan sona kadar bu kampanyaya katki veren Kon-Er Gençlik Kollari ve Kadin Kollarina, ayrica kampanyamiza destek veren tüm hayirsever vatandaslarimiza Yönetim ve denetim kurullari adina sükranlarimizi sunariz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284