Konser Muhtesemdi

Ilimiz Anadolu Basin Birligi tarafindan davet edilen Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Türk Sanat Müzigi Korosu’nun Cumartesi aksami Piri Reis Kültür Merkezi’nde verdigi konser muhtesemdi.

Konser Muhtesemdi

Sef Hasan Eylen yönetiminde 50 kisilik koronun seslendirdigi güzel Türk Sanat Müzigi parçalari dinleyicileri kendinden geçirdi. Konser yaklasik 3 saat sürdü.
KARYAD Baskani Veli Bozkir ve Anadolu Basin Birligi Baskani Ali Ünlüer yaptiklari konusmada, davetiye alip insallah geliriz diyen ve gelmeyen Karamanlilar bizleri üzdülerse de 200’ün üzerinde hemserimizin katilmasi bizleri sevindirdi dediler.
Konserin gerçeklesmesinde maddi ve manevi destek veren Duru Bulgur, Bifa Bisükvi, Simsek Bisküvi, Karsa Bisküvi, Atikler Insaat, Ani Bisküvi, Duru Sarrafiye, Bayrakçi Otel, Aygün Otel ve KGRT temsilcileri sahneye davet edilerek günün anisina bir armagan sunuldu.
Konserin sonunda Atikler Insaat sahibi Yüksel Atik’in Sertavul’daki lokantasina gidildi. Yüksel Atik ve esinin katilan 70’e yakin konuk ile tek tek ilgilenerek hizmet etmeleri takdire sayan bir davranis olarak karsilandi.
Yine Duru Sarrafiye sahiplerinden Riza Duru ve esi de yemege katilip konuklari yalniz birakmadi ve masalarda kusun sütünü eksik etmedi.
Kendileriyle sohbet ettigimiz Sef Hasan Eylen, “Bu gidisle nüfusumuzu Karaman’a tasiyacagiz. Bizler sizleri çok sevdik. Karsiligini aliyoruz. Koro çalismalarimiza iki ay ara verecegiz. Eylül ayinda yeniden toplanip konser çalismalarimizi baslatacagiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284