Kontrolden Çikan Araç Elektrik Diregine Çarpti

Ilimizde, kontrolden çikan hafif ticari araç, elektrik diregine çarptiktan sonra sarampole yuvarlandi. Takla atan aracin içerisinde bulanan polis memuru sürücü, esi ve 3 çocugu yaralandi.

Kontrolden Çikan Araç Elektrik Diregine Çarpti
Elektrik direginin devrilmesi sonucu kopan ve karayoluna düsen elektrik telleri kisa süreli panige neden oldu. Yaralilar hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.
Kaza, Karaman Mersin karayolu yolunun 25'inci kilometresindeki Kozlubucak Köyü yol ayriminda saat 15.00 siralarinda meydana geldi. Ailesi ile birlikte Mersin'in Silifke Ilçesi'nde geçirdigi tatilden dönen polis memuru 42 yasindaki Rauf Ruhi Dinçer, yönetimindeki 18 DA 157 plakali hafif ticari araçla seyir halinde iken iddiaya göre kendisini sollayarak aniden önüne geçen otomobil nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Yol kenarindaki demir elektrik diregine çarpan araç sarampole yuvarlandi. Kaza sonrasi sürücü Rauf Ruhi Dinçer ile yaninda bulunan esi Serpil (34), kizlari Sibel (16) ve Melike (13) ile ogullari Mustafa Dinçer (10) otomobilden firlayarak tarlaya savruldu. Agir yaralanan Dinçer ailesi olay yerine gelen 112 acil servis ambulanslari ile Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldirildi.
Olay yerine gelen polis ve jandarma çevrede genis güvenlik önlemi alirken, elektrik dagitim sirketi yetkilileri kaza sonrasi yola savrulan tellerdeki elektrigi kesti. Ankara Mamak Emniyet Sube Müdürlügü'nde Koruma Polis Memuru olarak görev yaptigi ögrenilen Rauf Ruhi Dinçer'in polise, "Süratle gelen bir otomobil beni solladiktan sonra aniden önüme girdi. Bu sirada kontrolümü kaybettim. Sonra kaza yaptim." seklinde ifade verdigi ögrenildi.
Kazayla ilgili sorusturma baslatan polis, kazaya sebep oldugu ileri sürülen otomobil ve sürücüsünü tespit etmek için çalisma baslatti.
Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284