Konuk, Ermenekliler Dernegi’nde Halkla Bulustu

7 Haziran seçimlerine 5 gün kala, siyasi partiler seçim çalismalarini yogunlastirdi.

Konuk, Ermenekliler Dernegi’nde Halkla Bulustu

  

AK Parti Milletvekili adaylari Recep Konuk ve yöneticiler hafta sonunda Ermeneklilerle bulustu.
Ermenekliler Dernegi’nde gerçeklestirilen toplantiya AK Parti Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Baskani Nazmi Ünlü, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy ile çok sayida Karamanli hemserilerimiz katildi.
Toplantida konusan Il Baskani Nazmi Ünlü, “Ayinesi istir lafa bakilmaz” diye bir atasözü var. Az önce izledigimiz yasam öyküsünde 1994’de Belediye Baskani olusundan bugüne yaptigi çalismalarla kendini yakindan tanidigimiz milletvekili adayimiz Recep Konuk’la ne kadar övünsek azdir. 35 fabrikayla 11 bine yakin çalistirdigi isçilerle Türkiye’de hatiri sayilir sirketler arasina giren Torku büyük bir marka olmustur. Bu çaliskanligini Karaman’da da çogaltarak sehrimizi marka sehir yapacagina inancimiz ve güvenimiz tamdir” dedi.
Milletvekili adayi Konuk da, “Karaman’da yapilacak bir is kalmamis. Sag olsunlar milletvekilimiz Mevlüt Akgün ve Bakanimiz Lütfi Elvan tüm alt yapi yatirimlarini Karaman’a kazandirmislar ve bayragi en üst seviyeye tasimislardir. Bize de görev verirseniz yüksekteki bu bayragi en yücelere birlikte tasimayi vaat ediyoruz. Bütün amacim Karaman’da üretilen mamulleri marka yapmak ve dünyanin sayilir magazalari arasinda yer almak için gayretlerimiz bu yönde olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284