Konuk ve Seker Gençlerle Bulustu, Gelecegi Konustu

AK Parti Karaman Milletvekili adaylari Recep Konuk ve Recep Seker gençlere yöneldi. Adaylar esnaf ziyaretlerinin yani sira her firsatta gençlerle de bir araya geliyor. Aksam saatlerinde düzenlenen mahalle toplantilarina da katilan adaylar, 7 Haziran seçimlerinde alinan oy oranini artirmak için teskilatlarla birlikte gece gündüz çalisarak çalmadik kapi birakmamaya kararli görünüyor.

Konuk ve Seker Gençlerle Bulustu, Gelecegi Konustu

AK Parti Karaman Milletvekilleri ve 26’nci Dönem Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker, Karaman’da faaliyet gösteren Mermerci esnafi ile Madeni Tornacilar, Kaynakcilar ve Tamirciler Odasini ziyaret etti. Konuk ve Seker, esnaf ziyaretleri sonrasi Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde üniversiteli gençlerle bulusurken adaylarin gençlerle ilgili bir diger adresi de Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Karaman Il Temsilciligi oldu. Daha sonra Karaman Protokol üyeleriyle birlikte Kemal Kaynas Stadyumu’nda yenileme çalismalari tamamlanan Tartan Pisti’nin açilisina da katilan Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker, protokol heyetiyle ve genç sporcularla pistte yürüyüs yapti. Konuk ve Seker aksam saatlerinde de Haci Celal Mahallesi sakinleriyle bulustu.
AK Partili Adaylarin Esnaf Ziyaretleri Sürüyor
AK Partili Adaylar Recep Konuk ve Recep Seker, ilk olarak Mermerci esnafini ziyaret etti. Ziyarette yeni yerlerine tasinmak için kisa süre önce çözüme kavusturduklari arsa tahsisine yönelik desteklerinden dolayi tüm yetkililere tesekkür eden esnaflar, farkli taleplerini de adaylara iletme firsati buldu. Arsa tahsisine iliskin sorunun çözüme kavusturulmasinin ardindan yeni mermerciler sitesinde alt yapi ve diger konularda da çalismalarin en kisa sürede baslatilmasi için her türlü destegi vermeye hazir olduklarini ifade eden Recep Konuk, mermercilerin mesleki faaliyetlerini daha rahat sürdürebilmesiyle çevre ve insan sagligi yönünden de yasanabilecek sorunlarin ortadan kaldirilacagini söyledi. Konuk ve Seker, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan esnafa yönelik vaatlerle ilgili olarak da konustu. Recep Konuk, esnafa yönelik düsük faizli kredi uygulamalarinin yeni dönemde de devam edecegini ve ayrica esnafa 30 bin Türk lirasina kadar faizsiz kredi destegi verilmesinin de planlandigini ifade ederken, Recep Seker de basit usulde vergilendirilen esnafin yillik 8 bin liraya kadar kazançlarindan hesaplanan vergisinin alinmayacagini söyledi. Adaylar Konuk ve Seker, mermercilerin ardindan Madeni Tornacilar, Kaynakcilar ve Tamirciler Odasi’ni da ziyaret ederek esnaflarin taleplerini dinledi.
Üniversiteli Gençlerden AK Partili Adaylara Yogun Ilgi
Recep Konuk ve Recep Seker, esnaf ziyaretlerinin ardindan Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Burada gençlerle sohbet eden Konuk ve Seker, AK Parti’nin yeni dönemde gençlere yönelik gerçeklestirmeyi planladigi çalismalardan da bahsetti. AK Parti’nin Cumhuriyet tarihinde en çok üniversite kuran iktidar oldugunu ifade eden Recep Konuk, Karaman’a üniversitenin kurulmasinin da yine AK Parti iktidari döneminde gerçeklestigini hatirlatarak gençlere hak ettikleri bedensel, kültürel ve sanatsal ortami daha kaliteli bir biçimde saglayarak insani merkeze alan kalkinma anlayisini devam ettireceklerini söyledi. Konuk ve Seker kendilerine yogun ilgi gösteren üniversiteli gençlerle sohbetinde, AK Parti olarak seçilme yasini 18’e indireceklerini, sinirsiz ve ücretsiz internet hizmeti vereceklerini, kendi isini kurmak isteyen gençlerin proje karsiligi 50 bin liraya kadar karsiliksiz nakdi destek ve yine kendi isini kurup gelistirmek isteyen gençlerin de 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi desteginden yararlandirilacagini ve yeni is kuracak gençlere 3 yila kadar gelir vergisi muafiyeti saglanacagini hatirlatti.
Seçim Çalismalarina Spor Molasi
AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker, Kemal Kaynas Stadyumu’nda yenileme çalismalari tamamlanan Tartan Pisti’nin açilisina da katilarak Karaman protokol heyeti ve genç sporcularla birlikte yürüyüs yapti. Adaylar yogun geçen seçim çalismalari sirasinda spor yapma firsati da bulmus oldu. Tartan Pisti açilisinin ardindan Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Karaman Il Temsilciligini ziyaret eden Konuk ve Seker burada da gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.
Haci Celal Mahallesi’nden Ak Partili Adaylara Destek
Günün büyük bölümünü gençlere ayiran AK Partili Adaylar Recep Konuk ve Recep Seker, aksam saatlerinde de mahalle toplantilari kapsaminda Haci Celal Mahallesi sakinleriyle bulustu. Ilginin hayli fazla oldugu toplantida adaylar, AK Parti’nin seçim beyannamesi ve Karaman için yapilacak çalismalar hakkinda kendilerini dinlemeye gelen vatandaslari bilgilendirirken mahalle sakinlerinden de destek sözü aldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284