Konuk Ve Seker’den Vali Koca’ya Ziyaret

26. Dönem Karaman Milletvekili olarak seçilen Recep Konuk ve Dr. Recep Seker Vali Murat Koca’yi makaminda ziyaret ettiler.

Konuk Ve Seker’den Vali Koca’ya Ziyaret

Valilik Makaminda gerçeklesen ziyarette, 1 Kasim Milletvekili Genel Seçimlerinde 26. Dönem Karaman Milletvekili olarak meclise giren Recep Konuk ve Dr. Recep Seker’in yani sira Il Genel Meclis Baskani Celalelettin Güngörer, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven de katildi
Milletvekilleri Recep Konuk ve Dr. Recep Seker ziyarette, Karaman’i hemen her alanda Türkiye ve dünyada söz sahibi yapabilmenin mücadelesi içerisinde olacaklarini belirterek 1 Kasim 2015 seçimlerinin Karaman ve ülkemiz için hayirlara vesile olmasini temennisinde bulundular.
Vali Koca ise ziyaretten duydugu memnuniyeti belirterek, 1 Kasim 2015 seçimlerinin Karaman ve ülkemiz için hayirlara vesile olmasi dileklerinde bulundu. Vali Koca, 26. Dönem Karaman Milletvekili olarak yeniden meclise giren Recep Konuk ve Dr. Recep Seker’i tebrik ederek çalismalarinda basarilar diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284