Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi Öğrencileri Ödül Kazandı

Konya Gıda ve Tarım Üniversite Öğrencilerine “Dijital Dönüşüm: Sanayi 4.0” üst başlığı ile düzenlenen iktisat kongresinde, başarılı çalışmalarından dolayı ödül verildi. Ege Üniversitesinin tertip ettiği programda ödüller takdim edildi.

Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi Öğrencileri Ödül Kazandı

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi “İktisadi ve İdari Programlar” 1. sınıf öğrencileri Ali Fuat Tecim, Enes Aksu, Enis Mert Kiriş, Emre Bekir Oğuzhan, İrem Mine Güler ve Samet Özdemir Ege Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu ve 28 farklı üniversiteden lisans ve lisansüstü öğrencilerin toplamda 67 makale ile katılım sağladığı “Dijital Dönüşüm: Sanayi 4.0” üst başlığıyla bu sene 21. si düzenlenen Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi'nde "Tarım 4.0 ile Toplum 5.0 Arasındaki İlişki ve Üniversite Öğrencilerinin Tarım Alanına Yönelimi Hakkında Bir Araştırma" başlığıyla sundukları bildiriyle Ege Sanayici ve İş Adamları Derneği Ödülü’nü almaya hak kazandılar.

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü Araştırma Görevlisi Mustafa Özsarı'nın danışmanlığını yaptığı öğrencilerimizin sunumları 25 Nisan Çarşamba günü 13.00 - 14.30 arasında Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleşti. Enis Mert Kiriş’in gerçekleştirdiği başarılı sunumun ardından değerlendirme komitesi tarafından Ege Sanayici ve İş Adamları Derneği Ödülü’ne layık görüldü. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi öğrencilerine ödülleri Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Funda Barbaros Özay tarafından takdim edildi.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesinden yapılan açıklama, “Bize bu gururu yaşattıklarından ötürü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284