Konya Seker Ailesi Bayramlasti

Konya Seker A.S., Ramazan Bayrami nedeniyle tüm yöneticileri ve çalisanlari ile bir araya gelerek bayramlasti.

Konya Seker Ailesi Bayramlasti
Konya Seker A.S.’deki bayramlasmaya Anadolu Birlik Holding çatisi altinda bulunan tüm sirketlerin yöneticileri ve çalisanlari katilirken, bayramlasma töreninde konusan Pankobirlik Genel Baskani Recep Konuk, Türkiye’nin en büyük ilk 50 sanayi kurulusu arasinda yer almayi basaran kurumlarindaki tüm istiraklerini tek çati altina toparlandigi zaman ilk 10’da yerini alacagini söyledi.
Recep Konuk, "Buralari çok daha fazla gelistirecegiz. Nitekim disarida çok fazla issizimiz var. Onlarin is bulmasi lazim. Onlarin is bulmasi da yetmez, tarlaya da, ahira da, agila da is vermemiz, is bulmamiz lazim. Kim yapacak bunu? Burasi yapacak. Burasi büyüdükçe, hem gençlerimiz is sahibi oluyor, hem de üreticilerimizin tarlasi tapani is sahibi oluyor. Insallah önümüzdeki günlerde Konya Seker’in büyümesi ve terakkisi artarak devam edecektir. Dünyanin sayili kuruluslari arasinda bizim kurumumuz yerini alacaktir. Bizim iddiamiz Konya’mizin kalkinmasi degil ülkenin kalkinmasinda da lokomotif görevi üstlenmektir. Buna hepimiz hazirlikli olmaliyiz, hazir olmaliyiz. Kurumumuz sadece bir istirakiyle bugün Türkiye’nin en büyük ilk 50 sanayi kurulusu arasinda yer almayi basarmis bir kurum, tüm istiraklerimiz tek çatinin altina toparlandigi zaman ise ilk 10’da kesinlikle yerini alacak bir kurum. Ancak bu bize yeter mi? Yetmez, hedefimizde mutlaka 1’i zorlamak olmali. Bunu hep beraber gerçeklestirecegiz. Bundan hiç kimsenin tereddüdü olmasin” dedi.
"TERÖRÜ SIDDETLE KINIYORUM"
Pankobirlik Genel Baskani Recep Konuk, bayramda yasanan terör olaylarina da deginerek bu bayramin buruk geçtigini, ülkemizde yasanan terör felaketinin milleti derinden sarstigini söyledi. Konuk, “Bayram coskusu daha bitmeden, Hakkari’den, Gaziantep’ten, Sirnak’tan gelen haberler millet olarak hepimizi derinden üzdü. Özellikle Gaziantep’te sivil halka yapilan menfur saldiriyi siddetle kiniyorum. Terör saldirisinda hayatini kaybeden vatandaslarimiza, bu mübarek günlerde bayrami vatan hizmetinde geçirirken sehit düsen askerlerimize, huzuru temin etmek için görev yerlerine intikal ederken geçirdikleri kaza sonucu sehit olan güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, Bayram günlerinde ocaklarina ates düsen sehit yakinlarina, terör magduru acili ailelerimize ve tüm Türkiye’ye bassagligi diliyorum" dedi.
"YARALARI SARMANIN YOLU ÇOK ÇALISMAK"
Türkiye’nin huzurunu ve birligini kimsenin bozamayacagini vurgulayan Pankobirlik Genel Baskani Konuk, "Insan her seyini verebilir, her seyden fedakarlikta bulunabilir ancak vatan için candan vazgeçmek, can feda etmek kelimelerle tarif edilemez. Bu nedenle vatani ugruna canini veren tüm sehitlerimizi bir kez daha rahmetle anmak istiyorum. Onlara borçlu oldugumuzu ve onlarin gösterdigi kahramanlik ile fedakarligi asla unutmayacagimizi buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bugün söylenecek çok söz var. Ancak bugün burada bayramlasmak için bir araya gelen tüm çalisanlarimizin, zamaninin kiymetli oldugunu biliyorum. Bu milletin, bu ülkenin terakkisi ve gelismesi için sohbet kadar, ise de, çalismaya da ihtiyaç oldugunu biliyorum. Yasanan acilarin yaralarini kimseye ihtiyaç duymadan süratle sarmak için çok üretmemiz, çok çalismamiz gerekiyor” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284