Konya Seker’den Ata’ya Saygi

Atatürk Büstü önünde gerçeklestirilen anma törenine Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri, AB Holding ve çatisi altinda bulunan istiraklerin yöneticileri ile Konya Seker çalisanlari katildi.

Konya Seker’den Ata’ya Saygi

Kahraman Türk Ulusunun Büyük Önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77’inci yildönümünde tüm ülkede oldugu gibi Konya Seker ailesi tarafindan da düzenlenen sade bir törenle anildi.
Milli ve manevi degerlerimize sahip çikmayi bir görev kabul eden ve dini ve milli bayramlarda bir araya gelmeyi gelenek haline getiren Konya Seker ailesi, 10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü’nde de ulu önderi sene-i devriyesinde dualarla andi. Konya Seker Kampusu içerisinde bulunan Atatürk Büstü önünde gerçeklestirilen anma törenine Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri, AB Holding ve çatisi altinda bulunan istiraklerin yöneticileri ile Konya Seker çalisanlari katildi.
Konya Seker’de ki tören, Atatürk Büstü ’ne konulan çelenklerin ardindan Büyük Önder’in bundan 77 yil önce ebediyete intikal ettigi 10 Kasim sabahi olan saat 09.05’de tüm ülke sathinda baslayan siren sesleri ile birlikte basladi. Konya Seker’de de sirenler çaldi ve saygi durusu ile Istiklal Marsi okundu. Ayrica törende Seker Imam-Hatip Ortaokulu ögrencileri tarafindan hazirlanan Atatürk Oratoryosu sunuldu ve Atatürk’le ilgili siirler okundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284