Konya Ticaret Borsasında Tarımsal İstişare Toplantısı

Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş, Konya Ticaret Borsası Toplantı salonunda yapılan bölge istişare toplantısına katıldı. Bölgesel sorunlar başta olmak üzere Türib, Elüs sistem konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, istişare edildi.

Konya Ticaret Borsasında Tarımsal İstişare Toplantısı

Yapılan toplantıya Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Ilgın Ticaret Borsası Başkanını Lütfi Koç, Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru, Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakçı ve Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Katıldı.

İç Anadolu Bölgesi tarımı, tarımsal hasılayı üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitesini arttırmak için yapılabilecekleri istişare ettik.

Yaptığı açıklamada Başkan Çavaş;” Karamanımız da Tarım ve Hayvancılığın sürdürülebilmesi ve üreticilerimizin hak etikleri destekleri alması ile birlikte ekonomiye çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu vesile ile toplantıya iştirak eden borsa başkanlarımızı kutluyor ve ileride yapacağımız birçok projede birlik ve beraberlik içerisinde yer almaktan mutluluk duyacağımı belirtmek istiyor, saygılar sunuyorum dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşegül Doğan
Ayşegül Doğan - 3 yıl Önce

Mehmet Ergin benim Ümit benim tanıdığım ve çok üzüldüm

SIRADAKİ HABER

banner284