Konya’da Patlama: 4 Ölü, 2 Yarali

Konya’nin Karapinar ilçesine bagli Hotamis beldesinde bir evde meydana gelen patlama sonrasi çikan yanginda 4 kisi öldü, 2 kisi yaralandi.

Konya’da Patlama: 4 Ölü, 2 Yarali

Olay, saat 21.00 siralarinda Hotamis beldesi Sabanli Mahallesi’nde bulunan Emin Yemis’e ait kullanilmayan kerpiç evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle evde patlama meydana geldi ve sonrasinda yangin çikti. Yangina Hotamis beldesi ve Karapinar ilçesinden itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, 4 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi yaralandi. Yaralanan 2 kisi ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Olayda hayatini kaybedenlerin ev sahibi Emin Yemis, Cengiz Akan, Iskender Gümüssoy ve ismi alinamayan bir kiz çocugu oldugu ögrenilirken, yaralilarin Yavuz Sözen (33) ve Aysegül Yemis (16) oldugu ögrenildi.
Hotamis Belediye Baskani Mehmet Özüdogru yaptigi açiklamada, "Patlamanin neden meydana geldigini henüz bilmiyoruz. Evde bir kazi yapildigi söyleniyor. Henüz netlik kazanmadi. Sorusturmayi bekliyoruz" dedi. Jandarma ekipleri güvenlik tedbiri alirken, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcisi da incelemelerde bulundu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284