KOP’tan Karaman’a 15 Milyon TL

Aksaray, Karaman, Konya ve Nigde illerinden olusan KOP Bölgesi`nin kalkinmasini hizlandirmak amaciyla kurulan Kalkinma Bakanligi Konya Ovasi Projesi (KOP) Bölge Kalkinma Idaresi kapsamindaki illerde uygulanan küçük ölçekli sulama projeleri için 74,2 Milyon TL’lik 2014 yili ödenegi Kalkinma Bakani Cevdet Yilmaz tarafindan geçtigimiz günlerde onaylanmisti.

KOP’tan Karaman’a 15 Milyon TL

KOP Bölgesi’ndeki küçük ölçekli sulama sistemlerinin rehabilitasyonu ve yayginlastirilmasi amaciyla kullanilacak olan bu ödenekle ilgili protokol imzalanacak. KOP Idaresi Baskani Prof. Dr. Mehmet Babaoglu ve Karaman Valisi Murat Koca’nin katilimiyla imzalanacak protokolle Karaman iline 15 milyon liralik ödenek aktarilacak.
24 Haziran Sali günü saat 17.30’da Karaman Valiligi’nde KOP Baskani Mehmet Babaoglu ve Vali Murat Koca’nin katilacagi törenle imzalanacak olan protokolle Karaman Il Özel Idaresi’ne aktarilacak olan 15 Milyon TL’nin Küçük Ölçekli Sulama Isleri Programi (KÖSIP) kapsaminda özellikle sulama tesisi olmayan kirsal kesimin sulu tarima kavusmasi için kullanilacagi belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284