KOSGEB Müdürlügünden Valilige Ziyaret

KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavsan ile KOSGEB personeli AB KOBI Haftasi nedeniyle Vali Yardimcisi Riza Gençoglu`nu Makaminda ziyaret etti.

KOSGEB Müdürlügünden Valilige Ziyaret
Ziyarette KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavsan ile KOSGEB personeli yürütülen çalismalar hakkinda Vali Yardimcisi Riza Gençoglu'na bilgi verdiler.
KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavsan AB KOBI haftasi etkinlikleri kapsaminda Il Milli Egitim Müdürlügünün katkilari ve onayi ile dört farkli ilkögretim okulunda ögrenim görmekte olan 8. sinif ögrencilerinin okullarindan alinarak Karaman Organize Sanayi Bölgesinde bulunan basarili firmalara ziyaretler gerçeklestirildigini ve ögrencilere burada iskollari ve girisimcilik hakkinda bilgi verildigini ifade etti.
Ayrica üç farkli basarili firma temsilcileri Karaman Teknik Endüstri ve Meslek Lisesi, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ve Vali Hakki Teke YIBO okullarina davet edilerek girisimcilik ve firma serüvenleri hakkinda okullarda ögrencilere sunum yapildigini ve ögrencilerin gelecek hayallerine isik tutulmaya çalisildigini belirtti. Yapilan faaliyetlerin sonucunda güzel bir etkilesim yakalandigini ifade eden Mevlüt Tavsan ilerleyen zamanlarda bu faaliyetlerin tekrar edilecegini belirtti.
Vali Yardimcisi Riza Gençoglu ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek yaptigi konusmasinda, “Her yil 15–21 Ekim tarihleri arasinda kutlanan AB KOBI Haftasinin ilimiz ve ülkemiz için hayirli olmasini temenni ediyorum. Ilimizde göstermis oldugunuz faaliyetler bizleri son derece memnun etmistir. Ilerleyen zamanlarda daha genis kapsamli projeler ortaya koyarak ilimizin gelisimine ivme kazandiracaginizi ümit ediyor, KOSGEB Müdürümüz basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.” dedi.
Gerçeklesen ziyaret hatira fotografi çekilmesiyle sona erdi.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284