Köylere Hizmet Götürme Birligi Olagan Meclis Toplantisi Yapildi

Karaman Ili Merkez Ilçesi Köylerine Hizmet Götürme Birligi’nin 2014 yili Mayis Dönemi Olagan Meclis toplantisi Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirildi.

Köylere Hizmet Götürme Birligi Olagan Meclis Toplantisi Yapildi

Toplantiya Vali Yardimcisi ve Birlik Baskani Mustafa Sarikaya, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer, Il Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar Dernegi Baskani ve üyeleri ile Birlige üye köy muhtarlari katildi.
Vali Yardimcisi Mustafa Sarikaya yapmis oldugu açilis konusmasinda; 30 Mart 2014 Mahalli Idareler Yerel Seçimleri sonucunda Il Genel Meclis üyeligi ve köy muhtarligina seçilenleri tebrik ederek, yeni görevlerinde basarilar diledi.
Yatimlarin gerçeklestirilmesi asamasinda destek olan kurum ve çalisanlarina ve muhtarlara tesekkür eden Vali Yardimcisi Mustafa Sarikaya’nin konusmasinin ardindan, meclis birinci ve ikinci baskan vekilligi seçimi yapildi. Yapilan seçim sonucunda; Birinci Baskan Vekilligine Il Genel Meclis üyesi Adem Kapar, Ikinci Baskan Vekilligine Narlidere Köyü Muhtari Saban Küçükyavuz oybirligi ile seçildi.
Belediyelikten köy muhtarligina dönüsen Kisecik, Kilbasan, Yesildere, Yollarbasi, Taskale Köy Muhtarliklarinin basvurulari üzerine, Birlik üyeligi talebi görüsülerek, oybirligi ile birlik üyelikleri kabul edilirken 2013 Mali Yili Gelir - Gider Kesin Hesaplari görüsülerek, ibra edildi.
Toplantida 2014 Yatirim Programinin görüsülerek kabul edilmesinin ardindan Birlik Encümen Üyeligi seçimi yapilmistir. Seçim sonucuna göre; Merkez Ilçe Il Genel Meclisinden Osman Aydin ve Mehmet Yakarsimsek, Merkez Ilçe Köy Muhtarlarindan Burhan Köyü Muhtari Mustafa Yarlibucak ve Egilmez Köyü Muhtari Musa Türegen Birlik Encümen Üyeligine seçildi.
Toplanti, köy muhtarlarinin köyleriyle ilgili sorunlarini da dile getirdigi dilek ve temennilerin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284