Kripteks’in Karaman Bölümü Bugün TRT Ekranlarinda

TRT Okul’un sevilen ve büyük begeni toplayan yarisma programi Kripteks’in Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde çekilen bölümü 24 Ekim Cuma günü 13.35’te yayinlanacak.

Kripteks’in Karaman Bölümü Bugün TRT Ekranlarinda

Üniversite Gençligi Büyük Ödüle Kosuyor
Her hafta farkli bir sehirde Anadolu’nun gizemli tarihine yolculuk yapan Kripteks ekibi geçtigimiz aylarda Türk dilinin baskenti Karaman’da Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesine (KMÜ) konuk olmustu.
Kripteks elemelerine yogun ilgi ve katilim gösteren üniversitelilerin büyük ödüle giden yolda basarili bir performans ortaya koyabilmek adina verdikleri kiyasiya mücadele 24 Ekim Cuma günü saat 13.35’te TRT Okul ekranlarinda izleyicilerle bulusacak.
Karaman’in Sifreleri Çözülmeyi Bekliyor
Izle! Eglen! Ve Yaris!
Adim adim sifrelerin izi sürülüp büyük ödül heyecaninin yasanacagi Kripteks yine bilene kazandiracak. Peki, kim kazanacak? Eglencenin, heyecanin ve coskunun hiç eksilmedigi elemelerin finalist isimleri olan Melek Sahin ile Saban Aslan’in mücadelesi ve Karaman tarihine yapacagi yolculuk sizleri bekliyor. Sizler de sicacik bir mola verin ve Cuma günü saat 13.35’te TRT Okul ekranlarinda bu heyecani yasayin.
Kripteks Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi özel bölümü, kaçiranlar için 24 Ekim Cuma günü saat 23’te tekrar yayini ile ekranlara gelecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284